Aktuelle nyheder - Byggeri

To gazellevirksomheder på Bornholm fusionerer Medarbejderne foran det nye logo for Bornholms nye byggeforretning med speciale i bæredygtigt byggeri.

To gazellevirksomheder på Bornholm fusionerer

Ok Entreprise og Byg-Grønt er gået sammen i en fusion. Sammen har de etableret det nye firma Futurae

Del artiklen på

Futurae betyder fremtiden på latin, og netop fremtiden er baggrunden for det nye firma, hvor man vil bygge grønt til gavn for fremtiden. Virksomheden gør sig desuden klar til de mange forskelligartede opgaver, som måtte komme fremover.

Futurae er et full service bygge- og entreprenørfirma som kan varetage alle slags håndværksopgaver herunder store og små entrepriser, tømrer- og murerarbejde, isolering og hulmursisolering, el-, VVS- og maler-arbejde, gravearbejde – herunder, fjernvarme, fibernet, kloakker og fundamenter, vandhåndtering mm, samt vedligehold – herunder, græsslåning, snerydning, hækkeklipning osv.

Virksomheden har desuden et mekanikerværksted samt både arkitekt og konstruktør ansat, som kan håndtere al slags projektering lige fra ide til færdigt arbejde.

- Vi mener at vi med denne strategi både kan rykke ekstra hurtigt på de mindre opgaver samt have mandskab nok til at komme med til de større opgaver som måtte komme på Bornholm. Bornholms regionskommune er jo også kommet med på vognen hvad angår den grønne omstilling og Bright Green Island projektet. Vi forventer klart, at nogle af de initiativer vil forplante sig i deres byggeprojekter i fremtiden – og så vil vi også være klar, lyder det fra den nye virksomhed.

En bæredygtig profil
Private byggeprojekter står også på CV’et, og her vil man fortsat kunne rykke ud til f.eks. et utæt tag, udfører tagrenoveringer, energirenoveringer/alm. renovering, isolering og meget mere – alt sammen stadig med en bæredygtig profil både hvad angår materialer men også hvad angår social ansvarlighed og bæredygtighed.

Ledelsen i det nye firma består af adm. direktør Peter Kongskov, økonomidirektør Merete Svart, arbejdende bestyrelsesformand Thomas Kofod og leder af afdelingen for bæredygtigt byggeri og projektudvikling Theis Møllenberg.

-los

Læs mere om Byggeri

2/2 2018
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.