Aktuelle nyheder - Byggeri

Udlejer starter generationsskifte i god tidRasmus Andersen med certifikatet for DRA-Certificeringen sammen med medarbejderstaben foran et lille udvalg af de mange JLG-lifte i firmaet.

Udlejer starter generationsskifte i god tid

Iværksætter Rasmus Andersen er i gang med at professionalisere A.O. Materiel Udlejning, så virksomheden er bedre forberedt til et kommende generationsskifte

Del artiklen på

Rasmus Andersen har lagt en strategi for A.O. Materiel Udlejning i Fredericia. Han har selv bidraget med A’et i navnet, da han etablerede virksomheden i 2001 sammen med en partner, og nu går han målrettet efter at gøre den klar til fremtiden.

- Det handler ikke om at ændre måden, vi driver virksomhed på. Vi er fokuseret på udlejning af lifte og teleskoplæssere med vores naturlige opland som kerneområde, hvor vi har rigtigt mange trofaste kunder, siger Rasmus Andersen. For ham handler det om, at firmaet har en struktur og en historik, og derfor er der allerede nu gjort klar til, at andre kan overtage efter ham.

- Derfor har vi bl.a. delt virksomheden op i et driftsselskab og et selskab, som ejer materiel og bygninger. Som led i omstruktureringen har jeg ansat en erfaren person fra udlejningsbranchen, Carsten Madsen som daglig leder for udlejningsdriften, fortæller Rasmus Andersen.

Kendt udstyr
Som et andet led i strukturtilpasningen har A.O. Materiel Udlejning gennemført Dansk Byggeris DRA-Certificering.

- Vi har haft ganske godt styr på vore procedurer i forvejen, så DRA-Certificeringen har ikke betydet de store ændringer i hverdagen, men vi har en række store industrikunder, som ofte spørger, om vi har styr på det ene og det andet f.eks. omkring miljøforhold. Nu behøver vi bare at oplyse, at vi er DRA-Certificeret af Materielsektionen under Dansk Byggeri, så kan vi blive godkendt som leverandør, siger Rasmus Andersen.

I forbindelse med strukturændringer og certificering er A.O. Materiel Udlejning vokset. Der er ansat både en ny medarbejder til klargøring/kørsel og en ny mekaniker, så der i alt er 10 medarbejdere.

- Vi laver alt selv. Vi står selv for transport og langt det meste service på materiellet. 90 % af vores udstyr er JLG, som er meget udbredt i udlejningsbranchen og dermed velkendt hos kunderne, siger Rasmus Andersen.

Materielsektionen i Dansk Byggeri står bag DRA-certificeringen, som udføres og kontrolleres af Force Technology.

-cmn

Læs mere om Byggeri

4/3 2015
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.