scroll
Underskud på 9,5 mio. var forventetJunkbusters har digitaliseret både affaldshåndtering og miljørapportering og er nu aktiv i Danmark, Sverige og otte store byer i Tyskland.

Underskud på 9,5 mio. var forventet

Store investeringer i Tyskland har betydet et negativt resultat på 9,5 millioner for Junkbusters Group, der dog nåede en vækst på 20 % og en omsætning på næsten 100 millioner i et meget svært marked

- Vi har nået næsten 100 mio. kr. i omsætning. Vi havde håbet på lige at kravle over de 100, men er egentlig godt tilfredse, verdenssituationen taget i betragtning, udtaler CEO og stifter Steffen Rasmussen fra Junkbusters Group om regnskabet for 2020, der viser en samlet omsætning på 94,5 mio. kr.

- Det samlede resultat viser som forventet et underskud på 9,5 millioner. Det er et udtryk for, at vi har haft rigtig meget fart på 2020 og investeret i at skabe vækst, særligt på det tyske marked for affaldshåndtering, forklarer han.

Digitaliseret affaldshåndtering
Junkbusters har sat sig for at gøre håndtering af byggeaffald og storskrald nemmere og mere overskuelig for både private og især byggebranchen.

- Vi har haft en vækst på 20 % i et svært marked, og det kan vi kun være tilfredse med. Vi er nu aktive i Danmark, Sverige og otte store byer i Tyskland, og har samtidig lanceret et nyt selvudviklet IT-system, webside og app, der digitaliserer affaldshåndtering og miljørapportering til et hidtil uset niveau og giver os et forspring i markedet, siger direktøren.

Bundlinjen skal konsolideres
Ligesom alle andre virksomheder har Junkbusters kæmpet med de udfordringer, som corona har bragt, men derudover har ekstrem mangel på byggematerialer nu lagt en dæmper på byggeriet specielt i Tyskland. Derfor er målet nu først og fremmest at konsolidere sig ovenpå den opnåede vækst.

- I stedet for at forfølge mere vækst på toplinjen, satser vi derfor i 2021 på at konsolidere os og forbedre bundlinjen. Vi har behov for at se, hvordan situationen med mangel på byggematerialer og corona lander. Forventningen er, at Junkbusters kan præstere et positivt EBITDA allerede i 2022, siger Steffen Rasmussen.

-los


10/8 2021