Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Undgå altankollaps

Undgå altankollaps

I de senere år er adskillige altaner kollapset - nyt BYG-ERFA erfaringsblad beskriver skader, typer af svigt, tilstandsvurdering og udbedringsmetode

Del artiklen på

Hver gang med risiko for personskade. Derfor er det vigtigt, at foretage en tilstandsvurdering af ældre altaner. Det er bygningsejerens ansvar, at altanen er i en forsvarlig stand.

Et nyt BYG-ERFA erfaringsblad ”Tilstandsvurdering af altaner - svigt i altaner med indstøbte stålprofiler” beskriver skader, typer af svigt, tilstandsvurdering og udbedringsmetoder.

Erfaringsbladet indgår i BYG-ERFAs temaer om:
Bygningsfacader
Ydervægge

Læs mere om Byggeri

7/12 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBetonBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder