Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Undgå altankollaps

Undgå altankollaps

I de senere år er adskillige altaner kollapset - nyt BYG-ERFA erfaringsblad beskriver skader, typer af svigt, tilstandsvurdering og udbedringsmetode

Del artiklen på

Hver gang med risiko for personskade. Derfor er det vigtigt, at foretage en tilstandsvurdering af ældre altaner. Det er bygningsejerens ansvar, at altanen er i en forsvarlig stand.

Et nyt BYG-ERFA erfaringsblad ”Tilstandsvurdering af altaner - svigt i altaner med indstøbte stålprofiler” beskriver skader, typer af svigt, tilstandsvurdering og udbedringsmetoder.

Erfaringsbladet indgår i BYG-ERFAs temaer om:
Bygningsfacader
Ydervægge

Læs mere om Byggeri

7/12 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder