Aktuelle nyheder - Byggeri

V-transportordfører: S snyder med infrastrukturudspil

V-transportordfører: S snyder med infrastrukturudspil

Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen hilser det velkomment, at Socialdemokratiet har præsenteret deres eget udspil til en langsigtet plan for investeringer i dansk infrastruktur.

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

Folketinget har i månedsvis ventet og ventet på en lignende plan fra regeringen, men indtil videre forgæves.

Kristian Pihl Lorentzen siger dog til BygTek, at planen kan forventes offentliggjort i februar måned og slår fast, at det er vigtigt, at det er væsentligt at sikre, at infrastrukturen kommer højt på den politiske dagsorden, og at Socialdemokratiet udspil er et bidrag til denne debat:

- Men man bliver meget skuffet, når man læser Socialdemokratiets udspil, siger Venstres transportordfører.

Der er ingen plan
Han mener, at der ”ikke er nogen plan” i det socialdemokratiske udspil og siger videre til BygTek:

- De siger, uden at redegøre nærmere for hvordan, at de har fundet 70 milliarder kroner, men det værste er, at der ikke er nogen reel prioritering. Socialdemokratiet har oplistet samtlige tænkelige projekter i hele Danmark som én lang ønskeseddel, men det er snyd, fordi de 70 milliarder kroner langt fra rækker til alle de nævnte projekter. Socialdemokratiet må melde ud, hvad de prioriterer i stedet for at foregøgle vælgerne, at de kan få det hele. Socialdemokratiske kandidater over hele landet skriver i disse dage læserbreve om, at alverdens projekter på grund af den nævnte plan kan gennemføres. Det er snyd, for pengene er der overhovedet ikke, siger Kristian Pihl Lorentzen.

Værd at vente på
BygTek peger på, at offentligheden nu har ventet MEGET lang tid på regeringens plan, men at intet er sket:

- Der sker ikke noget ved at vente, hvis man venter på noget godt. Regeringens plan bliver god, fordi vi har fundet en pose penge, og vi prioriterer, hvad det er nødvendigt at sætte i gang hurtigst muligt. Desuden vil der også være en stor pulje til senere disponering. Regeringens plan, forventer jeg, kommer senere i februar, slutter Venstres transportordfører.

Hør hele interviewet med Kristian Pihl Lorentzen på nedenstående link

http://radioupdate.dk/Updatenyheder.asp?page=3501&TB=0

Læs mere om Byggeri

7/2 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.