Aktuelle nyheder - Byggeri

Vækst og vagtskifte hos XellaNiels Jørgen Pallesen, Market Director North Europe for Fermacell, og Fredrik Johansson, ansvarlig for Ytong i Skandinavien.

Vækst og vagtskifte hos Xella

Virksomheden Xella, som står bag de kendte byggematerialer Ytong og Fermacell, foretager en intern omrokering i den skandinaviske direktion gældende fra 1. marts 2016

Del artiklen på

Siden etableringen af Fermacell i 2000 og lanceringen af Ytong i 2006 er det gået fremad for den tyskbaserede byggevareproducent Xella i Norden. Alene i 2015 nåede man en nordisk omsætning på over 400 mio. kr., hvilket er en fordobling af omsætningen i løbet af de to seneste regnskabsår.

Det får den nuværende nordisk ansvarlige for Fermacell og Ytong, Niels Jørgen Pallesen, til at konkludere, at Xella’s koncept med salg af Fermacell fibergips, en slag- og skruefast gipspladeløsning, samt Ytong porebeton har vist sig at være helt rigtigt.

- Vi har målrettet arbejdet med at skabe vores eget marked og har ofte taget over i markeder, hvor andre har givet op, ligesom vi gennem vores benhårde satsning på projektmarkedet har kunnet bevise vores værd. Krydret med en nøje udvælgelse af de helt rigtige medarbejdere har dette i den grad udgjort vores nøgle til succes, siger Niels Jørgen Pallesen.

Nye lyde fra Nordjylland
Aktuelt introducerer Xella bl.a. en helt ny type Ytong-vægblok på den netop åbnede fagmesse Byggeri ’16 i Messe C i Fredericia.

- Der er tale om en slags hybridsten, som er skabt på basis af principperne bag kalksandsten samt det returaffald, som vi med succes gennem vores egen returhåndteringsløsning har indført genanvendelse af. Der er tale om restaffald fra porebeton blandet med rester fra kalksandsten, som er presset på vores nordlige kalksandstensfabrik lige syd for grænsen, oplyser Niels Jørgen Pallesen.

Hos Fermacell introduceres der en helt ny produktserie, Fermacell Acoustics. For virksomheden er det en satsning, der har været undervejs i mere end to år. Produktet blev lanceret den 26. februar, og hos Fermacell mener man, at virksomheden dermed sætter en helt ny standard for, hvad der er muligt rent æstetisk og funktionelt i forhold til akustik. Satsningen er dog ikke kun en nordisk satsning, men derimod en satsning, som gerne skal bringes fra Norden og ud i verden.

Rokeringer i salgsledelsen
I den forbindelse er det besluttet, at Niels Jørgen Pallesen skifter til en ny rolle som market director North Europe for Fermacell med fokus på de skandinaviske markeder, herunder også UK, samt med fokus på etablering af Fermacell Acoustics.

Positionen som ansvarlig for Ytong-produkter i Norden overlades til Fredrik Johansson, som er nuværende markedschef for Sverige.

- Fredrik har de seneste fire år været ansvarlig for det svenske marked, hvor han allerede med succes har gjort Ytong til markedsleder. Derfor er det helt naturligt, at Fredrik overtager ansvaret for Ytong i Skandinavien, fortæller Niels Jørgen Pallesen og understreger samtidig, at omrokeringen ikke vil få nogen betydning for Xellas kunder.

-cmn

Læs mere om Byggeri

1/3 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.