left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

 Vådrumssikring og opsætning af fliser kan ske samme dagMed en ny selvklæbende vådrumsmembran kan vådrumssikring og opsætning af fliser nu klares på blot en enkelt dag.

Vådrumssikring og opsætning af fliser kan ske samme dag

Med en ny selvklæbende vådrumsmembran kan vådrumssikring og opsætning af fliser nu klares på blot en enkelt dag. Håndværkere slipper dermed for dyrebar tørretid

Del artiklen på

Det er tyske Blanke Systems, der står bag den selvklæbende og vandtætte tapetløsning Blanke Disk, som gør det muligt at vådrumssikre og montere fliser og klinker samme dag.

Vådrumsmembranen er produceret af polyolefin-skum med en selvklæbende bagside, der gør det muligt at montere membranen direkte på vægge og gulve som en slags tapet.

Straks efter membranen er sat op, kan man montere fliser og klinker og skal altså ikke vente på, at vådrumssikringen tørrer først.

- Det er en kæmpe fordel både at kunne vådrumssikre og montere fliser og klinker på samme dag og dermed spare den normale tørretid på omkring et døgn, forklarer Tommy Q. Henriksen, butikschef hos Mosaikhjørnet i Aalborg, og fortsætter:

Mindsker risikoen for fugtskader
En stor del af de fugtskader, der opstår i vådrum, er ifølge Blanke Systems et resultat af utilstrækkelig tætning, der ofte opstår i overgangen fra væg til gulv eller ved utætheder i overlap.

Blanke Disk er fuldstændig vandtæt med sammenflettede overlappende samlinger og en fuldt klæbende bagside og kan derfor bidrage til at mindske fugtskader i vådrum.

- Blanke Disk er godkendt til det europæiske marked med et ETA-certifikat, der er en objektiv og uafhængig europæisk teknisk vurdering af blandt andet nye og innovative produkter til byggebranchen, siger Tommy Q. Henriksen. og nok så vigtigt:

- Membranen har derudover opnået en TGA-godkendelse, der blandt andet bedømmer produktegenskaber og angiver, hvordan egenskaberne forholder sig til dansk byggelovgivning.

Blanke Disk forhandles af Mosaikhjørnets tre butikker i Aalborg, Brønshøj og Glostrup.

-dg

Læs mere om Byggeri

13/10 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.