Aktuelle nyheder - Byggeri

Vejdirektoratets mand er ny formand for VejforumVejforum er en årlig begivenhed, som denne gang blev afholdt i december efter aflysning i 2020 på grund af Corona. Vejforum fejrede denne gang med et års forsinkelse sit 20-års jubilæum.

Vejdirektoratets mand er ny formand for Vejforum

Drifts- og teknikdirektør i Vejdirektoratet, Michael Kirkfeldt overtager depechen fra teknisk direktør i Herning Kommune, Eva Kanstrup, som har styret begivenhederne ved netværksmødet siden 2018

Del artiklen på

Danmarks absolut største begivenhed i vejsektoren er det årlige netværksmøde – Vejforum - for mere end 1000 vejfolk.

Det er en begivenhed med deltagere fra vidensinstitutioner og private og offentlige organisationer, og Vejforum ledes af et repræsentantskab, der tager ansvar for, at Vejforum leverer et attraktivt program, der kan være med til at udvikle branchen.

Ved Vejforum i december blev drifts- og teknikdirektør i Vejdirektoratet Michael Kirkfeldt valgt til at stå i spidsen som ny formand. Han afløser teknisk direktør i Herning Kommune, Eva Kanstrup, som har styret begivenhederne siden 2018.

Kolossal grøn udvikling
Vejforum skal i de kommende år adressere den grønne omstilling i forlængelse af Infrastrukturplanen, og Michael Kirkfeldt ser det, som en væsentlig opgave for Vejforum at modne sektoren til i hverdagen at løfte den grønne omstilling på infrastrukturområdet.

- Den grønne omstilling sætter sig allerede tydelig spor i en branche, som de fleste danskere anser for sort og miljøbelastende. Men her kan vi hilse og sige, at der sker en kolossal udvikling i branchen, som i den grad viser evne til at tage ansvar, betoner Vejforums nye formand og tilføjer:

- Jeg er sikker på, at den grønne omstilling vil blive tacklet kompetent af branchen. Måske skal vi lede andre steder efter større bekymringer. Det er åbenlyst, at vi står med en kolossal rekrutteringsudfordring, som kan vise sig at være den største barriere for udvikling. Vi skal med andre ord i gang med at vise de unge, at vejbranchen er andet og mere end teknik. Uden dygtige vejfolk, fx ingeniører, bliver det faktisk vanskeligt at implementere de mange grønne og bæredygtige mål og midler, fastslår Michael Kirkfeldt.

-dc

Læs mere om Byggeri

6/1 2022
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.