Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Nyt anlæg fordobler kapacitet i vinduesproduktionen- Takket være det nye udstyr glæder vi os over at kunne levere et endnu bedre produkt, siger medejer og direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre, Henrik Sørensen.

Nyt anlæg fordobler kapacitet i vinduesproduktionen

En stigende efterspørgsel på vinduer og døre har fået Glaseksperten til at investere i en ny CNC-maskine til produktionen i Hjørring

Del artiklen på

Som led i en større vækstplan, der løber frem til 2020, har Glasekspertens Vinduer og Døre investeret i en ny CNC-maskine med endnu flere og bedre funktioner end de tidligere seks maskiner, som anlægget erstatter.

Målet for Glaseksperten er at udvide virksomhedens samlede produktionskapacitet herunder glas, vinduer og døre til det dobbelte, og sammen med et eksisterende anlæg fordobler CNC-maskinen således kapaciteten i produktionen, og derudover optimerer anlægget produktionen ved at samle mange af processerne fra forskellige maskiner i én maskine. Det er med til at skabe mange flere muligheder og et markant forøget vækstpotentiale.

- For bedst muligt at følge med den voksende efterspørgsel valgte vi at investere i endnu en CNC-maskine. Det betyder, at vi nu kan imødekomme både de nuværende og fremtidige produktionsbehov på vores egen fabrik her i Hjørring. Anlægget er nemlig lig med en stor effektivisering, der gør, at vi får frigivet en masse ressourcer, som giver helt nye muligheder. Udover en betydelig optimering og øget kapacitet har maskinen sikret os en endnu hurtigere leveringstid end tidligere, siger medejer og direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre, Henrik Sørensen, og uddyber:

- Det er især en fordel, hvis man eksempelvis er uheldig og taber et vindue på byggepladsen. Her kan vi nemlig hurtigere reagere og levere et nyt element. Det sikrer, at vores kunder ikke bliver bremset af uforudsete hændelser, men hurtigt kan komme videre med byggeprojektet.

Vigtigt skridt i den rigtige retning
Den nye CNC-maskine er meget præcis i sin håndtering af elementerne. I modsætning til de ældre CNC-maskiner, som havde en lille afvigelse på op til fem tiendedele af en millimeter, har denne stort set ingen afvigelse:

- Med det nye anlæg er kvaliteten helt i top. Vi arbejder konstant på at videreudvikle og forbedre os, så vi kan tilbyde de bedste løsninger. Her er den nye CNC-maskine et vigtigt skridt i den rigtige retning, da den ikke kun hjælper os til en kortere leveringstid, men også til en endnu højere kvalitet. Vi er kendt for at levere flere og flere elementer i store størrelser, som nu også bliver lettere at producere, da vores kunder ønsker så meget dagslys indenfor som overhovedet muligt, siger Henrik Sørensen.

-kj

Læs mere om Døre & vinduer

10/4 2019