left banner

Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Nyt vindue med ekstra smal rammeDet nye træ/alu-vindue er med 3-lags glas, energimærke A og har en Eref-værdi på +23,9 kWh/m² pr. år.

Nyt vindue med ekstra smal ramme

Efter investering i nyt anlæg kan KPK Døre og Vinduer nu lancere et helt nyt træ/alu-vindue, som ifølge virksomheden har en isoleringsevne blandt markedets bedste og samtidig et markant bedre lysindfald

Del artiklen på

I februar kunne KPK Døre og Vinduer fortælle, at virksomheden har investeret i et helt nyt og moderne CML Helios bearbejdningsanlæg, som skal lette håndteringen, effektivisere og udvide kapaciteten i produktionen.

Men bearbejdningsanlægget har også gjort det muligt, at virksomheden kan kan præsentere et helt nyt træ/alu-vindue, KPK 'Vision':

- Anlægget gør ikke alene, at vores arbejdsgange bliver mere effektive, men også, at vi nu kan lancere et helt nyt produkt – nemlig 'Vision'. Det er et energivindue med en unik isoleringsevne, da det har en u-værdi på kun 0,68 W/m2K, hvilket er blandt de bedste på markedet, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann.

Ekstra smal ramme
Udover den bedre isoleringsevne har det nye vindue også en ekstra smal vinduesramme, der giver et større lysindfald i boligen. Det giver vinduet et slankt, moderne design, virksomheden håber stiller  dem stærkere i forbindelse med nybyg og gennemgribende renoveringsprojekter:

- KPK 'Vision' er lavet med et minimalistisk design, hvor vinduets karm og ramme er tyndere end vores andre produkter. Det er med til at sikre et stort lysindfald i boligen og passer særdeles godt til nybyggeri, hvor man ofte bygger med flotte, slanke linjer. Og dét kombineret med den ualmindelige gode isoleringsevne, som lever op til bygningsreglement 2020, betyder, at vinduet i høj grad er fremtidssikret, slutter Peter Bechmann.

-jhn

Læs mere om Døre & vinduer

27/3 2019