left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Stor interesse for vinduer uden rammerIfølge SimplyDaylight er de rammeløse vinduer velegnet til både nybyggeri og renovering med øje for energioptimering. Med en karmtykkelse på kun 15 mm er der maksimalt naturligt lysindfald og udsyn.

Stor interesse for vinduer uden rammer

SimplyDaylight har lanceret vinduer uden rammer og oplever stor interesse fra arkitekter og bygherrer, fordi vinduerne giver et minimalistisk udtryk og 20 procent mere lysindfald

Del artiklen på

Samfund - Byggeri

Boligejere har fået øjnene op for rammeløse vindueselementer, der giver et minimalistisk udtryk og op til 20 procent mere lysindfald, mens de samtidig har en isoleringsevne med en U-værdi på 0,66 W/m²K.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel hos arkitekter og bygherrer som ønsker SimplyDaylight vinduet til deres bolig. Det minimalistiske udtryk matcher den moderne nordiske byggestil, og kombineret med en meget høj isoleringsevne og en vedligeholdelsesfri konstruktion appellerer disse vinduer til en ny målgruppe. Traditionelt er det ellers facadeløsninger disse vindueselementer er anvendt til, forklarer SimplyDaylight’s salgschef Jesper Kristensen.Lavere CO2 aftryk
- De rammeløse vindueselementer med kompositkarm er et nyskabende alternativ til de traditionelle glas/alu produkter. Med det stigende fokus på klimavenlige løsninger glæder vi os over at vores vindueselementer har et markant lavere CO2-aftryk end glas/alu alternativet, siger SimplyDaylight’s direktør Poul Søgaard Nielsen.

Ifølge virksomheden er der tale om et velafprøvet produkt indenfor facadeløsninger, hvor teknologien har bevist sit værd i 10-15 år. De har blandt andet de sidste 1½ år arbejdet målrettet med tests, dokumentation og optimeringsprocesser, så de nu kan tilbyde produkterne til konkurrencedygtige priser.

Elegant vindue
Vinduet blev i efteråret præsenteret på Building Green messen i København med stor interesse. Bl.a. arkitekt Kjeld Ghozati fra E+N Arkitektur havde mange rosende ord:

- Når det handler om at forene design, kvalitet og pris, så kender jeg ikke et bedre produkt på markedet af faste vinduer end SimplyDaylight. Det er et meget raffineret og elegant valg til en fornuftig pris.

Ifølge SimplyDaylight er de rammeløse vinduer velegnet til både nybyggeri og renovering med øje for energioptimering. Med en karmtykkelse på kun 15 mm er der maksimalt naturligt lysindfald og udsyn.

-jhn


Læs mere om Døre & vinduer

24/2 2020