left banner

Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Vinduesdirektør fylder 60 årJens Sørensen er vokset op i en tømrerforretning og har siden beskæftiget sig med produktion af døre og vinduer. Her ved Outline Vinduers nye Optiwood-anlæg.

Vinduesdirektør fylder 60 år

Adm. direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen, fylder 60 år den 13. april. Han kan blandt andet se tilbage på et arbejdsliv, der har været rigt på træ

Del artiklen på

Den 13. april runder Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen, et skarpt hjørne. Her kan han nemlig se tilbage på 60 år omgivet af træspåner. Jens Sørensen er nemlig vokset op i en tømrerforretning i Overlade, senere udlært som tømrer og herefter arbejdet kort tid som tømrer hos Raunstrup Tømrer- og Snedkerforretning og senere hos Løgstør Møbel Design/Vest-Wood, som i dag er kendt som dørproducenten Jeld-Wen.

Det var hos Løgstør Møbel Design, at Jens Sørensen opdagede sin interesse for ledelse. I 2007 fik han arbejde hos vinduesproducenten Rationel, hvor han kunne tilføje vinduesproduktionen til sit CV.

Efter tre år her fortsatte Jens Sørensen karrieren hos Outline Vinduer i Farsø, hvor han blev produktionsdirektør og indgik som en del af direktionen. De sidste fire år har han kunnet kalde sig administrerende direktør.

- Igennem mit efterhånden lange arbejdsliv – som har været helt fantastisk – har jeg altid beskæftiget mig med træ og mennesker, og jeg håber på, at jeg kommer til det de næste mange år endnu. Jeg har været så privilegeret, at jeg har arbejdet sammen med dygtige medarbejdere og altid lykkedes at have dygtige og stærke ledere omkring mig. Derudover har jeg de seneste tyve år haft flere forskellige unge, veluddannede trainees til at supplere mig i mit arbejde. Og alt det vil jeg gerne fortsætte med noget tid endnu, og derfor stopper min karriere også først, når jeg ikke længere synes, at jeg kan tilføre noget nyt til virksomheden, lyder det fra Jens Sørensen.

Bliver fejret i duften af savsmuld
Den runde dag bliver ikke alene fejret privat lørdag den 13. april, men også dagen inden, hvor der er fællesspisninger for de ansatte i Outline Vinduer, mens omtrent 150 interne og eksterne er indbudt til reception om eftermiddagen.

Her bliver der dækket op i produktionshallen, og Jens Sørensen bliver således fejret i hjemmevante omgivelser med pølsevogn, kaffe og kage.

På dagen vil Jens Sørensen også stolt vise virksomhedens nye Optiwood-anlæg frem, som Outline Vinduer for nyligt har investeret et tocifret millionbeløb i og som netop nu kører i fuld drift med hele 10.000 meter træ om dagen.

Det giver nemlig et rigtig godt billede af hvilken vej, dør- og vinduesbranchen har bevæget sig i de godt 30 år, Jens Sørensen har været en del af den:

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der er sket enormt meget i min tid i branchen, hvor brugen af teknologi og fokus på optimering og effektivisering virkelig er vokset støt. Her er vores nye Optiwood-anlæg, som er Europas mest moderne anlæg til limtræ, et godt eksempel på, hvor langt man er nået med teknologien. Det kan nemlig ved hjælp af et særligt visionsystem, der benytter røntgenteknologi, nemt og hurtigt identificere eventuelle fejl i træet og samtidig lime træet sammen med henblik på at fjerne defekter som knaster og revner – og det gør både vores arbejdsgang markant hurtigere, mens træudnyttelsen også bliver maksimal, lyder det afslutningsvis fra Jens Sørensen.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

4/4 2019