Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Vinduesproducent forlænger støtte til julemærkehjemDe danske julemærkehjem er gennem de senere år blevet mere afhængige af støtte fra private virksomheder, da der bliver sendt færre breve og dermed købt færre julemærker.

Vinduesproducent forlænger støtte til julemærkehjem

Outrup Vinduer & Døre har valgt fortsat at støtte de danske julemærkehjem. Det har opnået stor opbakning blandt virksomhedens medarbejdere

Del artiklen på

December og julehyggen nærmer sig med hastige skridt, og gennem mere end 100 år har denne tid været tæt forbundet med at hjælpe udsatte børn. Op til jul har danskerne nemlig via de velkendte julemærker haft mulighed for at støtte de danske julemærkehjem i forbindelse med, at julehilsnerne skulle sendes af sted med posten.

Det er stadig muligt den dag i dag, men i takt med at postmængden er faldet, er salget af julemærker ligeledes faldet støt gennem de sidste mange år.

Ifølge PostNords seneste regnskab er brevmængderne siden årtusindskiftet i den danske del af PostNord faldet med mere end 80 %, og der er derfor i dag behov for penge andre steder fra for at drive landets fem julemærkehjem.

Hvert år træder flere virksomheder til med en udstrakt hånd, og en af dem er vinduesproducenten Outrup Vinduer & Døre fra Mors, der forud for julen 2017 besluttede sig for at støtte julemærkehjemmene økonomisk. Den støtte har man netop valgt at forlænge med endnu et år.

- Vi tror på, at enhver sund virksomhed bør tage et socialt ansvar. Vi har valgt at støtte julemærkehjemmene, fordi det er meget håndgribeligt og en entydig god sag. Det handler om at hjælpe børn med at få et bedre liv, og det formål vil vi rigtig gerne støtte i mange år frem, siger Jan Kampman, salgschef i Outrup Vinduer & Døre.

Artiklen fortsætter under billedet...
Julemærkehjemmene hjælper børn med at få et bedre liv.

Stor tilfredshed med sponsoratet internt
Hos Outrup er de traditionelle julemærker udskiftet med et digitalt, der kan bruges som e-mailsignatur, men ifølge Jan Kampman er det ligeså vigtigt at synliggøre støtten internt.

- Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er med og bakker op om det ansvar og de beslutninger, vi træffer som virksomhed. Vi oplever en stor tilfredshed og opbakning til sponsoratet internt, og vi er allerede ved at kigge på, hvordan vi i fremtiden kan gøre endnu mere og måske aktivere vores medarbejdere, siger han.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

9/11 2018