LCA
LCA
scroll
Bravida udvider biksen i SyddanmarkFra venstre: Lars Kristensen (Afdelingschef El service Odense), Marc Piil (sælger) , Jørn Tønnes (Regionsdirektør, Syd), Arne Ebbesen (sælger).

Bravida udvider biksen i Syddanmark

Bravida har indgået aftale om køb af Scan-El, og dermed styrke forretningen sin tilstedeværelse i Syddanmark med kompetencer inden for el-installationsopgaver. Virksomheden beskæftiger 33 medarbejdere og omsatte i 2021 for 32,8 millioner kroner

Med lokal tilstedeværelse og kompetencer inden for elinstallation er opkøbet af Scan-El helt i tråd med Bravidas vækststrategi. En stor del af virksomhedens opgaver består af installations- og serviceopgaver på Fyn, Sjælland og Jylland. Scan-El blev stiftet i 2003 og har i dag afdelinger i Brørup og Varde samt lager og varelevering i Kolding.

Regionsdirektør for Region Syd, Jørn Tønnes, siger:

- Scan-El er en af områdets førende el-virksomheder, som er kendt for at have et rigtig godt ry og en stærk og loyal kundeskare. Virksomheden er sund og veldrevet med en dygtig medarbejderstab. Med købet styrker vi vores position i Syddanmark på elinstallationsområdet, og vi ser frem til, at vi i fællesskab kan bringe vores kompetencer i spil til fortsat at udvikle og styrke virksomheden.

Ejere af Scan-El, Arne Ebbesen og Marc Piil, siger:

- Det har været vigtigt for os, at alle arbejdspladser føres videre, og vi er overbeviste om, at købet vil være en styrkelse for virksomheden og til gavn for de eksisterende kunder i forretningen, der nu får adgang til Bravidas mange kompetencer og services.

Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med de forhenværende ejere, Arne Ebbesen og Marc Piil, som ansvarlige for aktiviteterne.

Integration af virksomheden over i Bravida sker pr. 22. maj 2023, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

-dc

25/4 2023