left banner

Aktuelle nyheder - El & Belysning

Dominus i nyt opkøb Dominus blev etableret af Jens Juul i 1997. I dag ledes virksomheden af de to sønner Toke Juul (billedet), der er adm. direktør, og Ketil Juul, der er teknisk direktør.

Dominus i nyt opkøb

El-installationsfirmaet Hansen & Nielsen sælger aktiviteterne i afdelingen H&N Technology til Dominus, som sætter ekstra turbo på de sjællandske aktiviteter med ny afdeling i Næstved

Del artiklen på

Den teknologiske udvikling inden for el-installationer og intelligent bygningsdrift bevæger sig stærkt i disse år. Det stiller øgede krav både til de traditionelle el-installatører og til specialistvirksomhederne, der arbejder med de avancerede styringssystemer rundt om de tekniske installationer.

El-installationsfirmaet Hansen & Nielsen i Næstved har siden 1946 arbejdet med traditionel el-forretning, men har gennem årene udvidet med en række beslægtede aktiviteter, herunder it og netværk, designbelysning samt åbne CTS- og BMS-bygningsstyringssystemer til intelligent bygningsdrift.

El-forretningen har haft fart på både aktiviteter og omsætning, hvilket bl.a. har resulteret i Børsens Gazelle-pris i 2011, 2012 og 2013. Men nu skærer virksomheden forretningen til for at kunne fokusere på kerneforretningen inden for el-installation og designbelysning, hvor man forventer øget vækst i de kommende år.

- De offentlige og private byggerier er i dag så store og teknologisk krævende, at det forudsætter en større og større kritisk masse inden for mandskab og kompetencer, hvis man vil byde på opgaverne. Derfor har vi taget en strategisk beslutning om at fokusere på vores traditionelle el-forretning, mens vi overdrager aktiviteterne inden for CTS og BMS til Dominus, siger adm. direktør Henrik Nielsen og uddyber valget:

- Vi vurderer, at Dominus med deres tyngde i markedet er den rigtige til at betjene vores trofaste kunder og samtidig danne rammen om et stærkt fagligt miljø for vores medarbejdere i H&N Technology.

Nye muligheder
H&N Technology bliver således til Dominus, der opretter en afdeling i Næstved for at være tæt på de nuværende kunder og for at få et nyt brohoved til markedet på Sjælland.

Dominus leverer åbne og leverandøruafhængige styresystemer for lys, køl, varme og ventilation. Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelinger over hele landet, herunder Aalborg, Aarhus, Aabenraa, Esbjerg og Odense. På Sjælland har Dominus afdelinger i København og i Karlslunde ved Greve.

Adm. direktør Toke Juul glæder sig over de nye muligheder, som overtagelsen af H&N Technology giver til både kunder og medarbejdere.

- Med overtagelsen af H&N Technology får vi nye muligheder på det syd-, midt- og vestsjællandske marked, hvor vi understøtter vores strategi om nærhed til vores kunder. Samtidig får vi større mulighed for kompetenceudvikling og yderligere specialisering af vores medarbejder, fastslår Toke Juul.

Aktiviteterne i H&N Technology indebærer service- og hosting-aftaler med offentlige og private aktører som bl.a. Københavns Rådhus, Næstved Arena og Marielyst Ferieby. Dominus er den del af den nordiske Nordomatic-koncern, der alene i Danmark beskæftiger over 140 medarbejdere. Dominus forventer at ansætte flere nye medarbejdere i den kommende tid, blandt andet til afdelingen i Næstved.

-los

Læs mere om El & Belysning

8/10 2018
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar