Aktuelle nyheder - El & Belysning

Får større geografisk dækning efter opkøbJens Bjørn (tv.) og Gert Werner Jensen Skriver markerer overdragelsen af Simested El-Service til Lillegården El.

Får større geografisk dækning efter opkøb

Lillegården El i Hobro overtager pr. 1. marts himmerlandske Simested El-Service, herunder de to underafdelinger Vammen El-Service og Ålestrup El-Service

Del artiklen på

Overtagelsen er et led i en strategi om at styrke virksomheden med nye, kvalificerede medarbejdere og en større geografisk dækning.

- Vi overtager et veldrevet el-firma, hvor der er et stort sammenfald i de typer af opgaver og kunder, vi servicerer. Desuden har det været vigtigt for os, at også Simested El-Service har stort fokus på at levere høj kvalitet og god kundeservice, siger direktør Jens Bjørn.

Han har siden 1997 været en del af Lillegården El, der i forvejen har ca. 70 ansatte og tre afdelinger i Aarhus, Klejtrup og Nørager.

Han fortsætter:

- Det er et stort skridt for Lillegården El, og vi glæder os, fordi det passer perfekt i vores strategi. Som håndværkere og elektrikere ser vi det som et vigtigt mål at yde en kvalificeret rådgivning og pege på de bedste løsninger. På den måde styrker vi vores kompetencer og samtidig får vi mulighed for at dække et større geografisk område.

Ambitionen fremadrettet er at udvikle og forstærke Simested El-Service. Således fortsætter Gert Werner Jensen Skriver som daglig leder og med alle ansatte efter overtagelsen.

-losLæs mere om El & Belysning

19/2 2021
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderLED pærerSmart HomeSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.