left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - El & Belysning

Hold vinterferie med Copenhagen Light FestivalHans E. Madsens 'Lyshave' ved Knasten ikke langt fra Knippels Bro.

Hold vinterferie med Copenhagen Light Festival

Pak ungerne godt ind, og brug oplevelserne i byens uderu. Der er masser at se i forbindelse med Copenhagen Light Festival, som varer til og med 24. februar. Både værker, som tændes hver aften og specialevents

Del artiklen på

Festivalen kan du opleve på egen hånd til fods og på cykel, men der er også masser af guidede cykel- og gåture, og guidede ture i kanalbåde, på segway og sågar i kajak. Mange af turene er familieegnede.

Lyshave tæt på Knippels Bro
Blandt ngle af de mere end 50 oplevelser, som man ikke bør gå glip af, er Hans E. Madsens 'Lyshave' ved Knasten ikke langt fra Knippels Bro. Tredive murerspande er ophængt på hovedet i gummikabler. Hver spand er forsynet med en LED-projektør. Det er vinden, der bringer kunst­værket til live og får lys­pletterne til svaje i en rolig dans på asfalten. Installa­tion­en er tændt døgnet rundt.

Lysende hjerteslag
Torsdag til søndag kan man opleve lysdesigner Camilla Brix Andersens inciterende up-cycling-lysværk 'The Orb' fremstillet af tolv kas­se­rede cykelhjul og adskil­lige, bulede konser­vesdåser. Værket befinder sig under Langebro ved Islands Bryg­ge. Med lysende hjerte­slag kaster værket et forunder­ligt, legende og dansende mønster på bropiller, asfalt og loft, og forvandler det ellers så triste, dunkle og utrygge rum til en stor oplevelse.

Syntetiske istapper
Under taget på Amager Musik­torv kan man opleve et værk, som kombi­nerer lyd og lys. Det er Chaos’ værk ”Syntetiske Istapper”, som er inspireret af miljø­forandringerne i Arktis. Værket byder vel­kommen med den udryd­delsestruede hvalros’ brøl. Lysende istapper udformet som hvalros­tænder haler dig ind i en drømmeverden af pulserende og fængs­len­de lysskift, hvor futuriske imiterede hvalroskald danner lydtæppet.

De øvrige værker fremgår af festivalens hjemmeside, hvor man også finder et interaktivt kort, der gør det lettere at planlægge sin egen vinterferietur.

¨-jhn

Se mere her

Læs mere om El & Belysning

14/2 2019
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar