left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - El & Belysning

Landsdækkende elaktør styrker sin nordjyske tilstedeværelse Fra venstre ses Jesper Knudsen, EL:Con, Casper Arvad Stendahl og Kenneth Burkal fra NT El-Service samt Michael Hemicke, EL:Con.

Landsdækkende elaktør styrker sin nordjyske tilstedeværelse

EL:Con overtager aktiviteterne i den aalborgensiske el-installatør NT El-Service for at styrke sin eksisterende forretning

Del artiklen på

Udvidelsen af el-tekniske servicekompetencer og en fortsat stærk lokal tilstedeværelse er høj prioritet hos den landsdækkende el-installatør EL:Con. Derfor styrker virksomheden nu forretningen med opkøbet af aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg.

Med opkøbet vil EL:Con sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye landsdækkende kunder. Som en del af aftalen vil NT El-Services 30 medarbejdere fremadrettet blive en del af EL:CON, der fortsat skal ledes af de nuværende ejere Kenneth Burkal og Casper Arvad Stendahl.

NT El-Service er primært beskæftiget inden for industri, landbrug, byggeri, bygningsinstallation samt service.

- Vi er hele tiden på udkig efter, hvordan vi kan styrke vores forretning til gavn for kunderne. Vi har ønsket at øge vores lokale tilstedeværelse i Nordjylland, og her er NT El-Service det rigtige match. Det er en veldrevet ejerledet virksomhed, hvor vi deler samme agile mindset og stærke fokus på at servicere kunderne og udvikle forretningen, siger Michael Hemicke, regionsdirektør i EL:Con, der har hovedkontor i Aarhus.

Bygger videre på strategien
EL:Con har som landsdækkende el-installatør oplevet vækst de seneste år, og for nylig rundede virksomheden 800 medarbejdere. Opkøbet er derfor også et led i EL:Cons strategi om at blive en markant landsdækkende aktør på det el-tekniske marked.

- Vi er en national virksomhed, der er lokalt forankret. Det giver os agilitet og sikrer, at vi altid kan levere innovative løsninger og fokusere på effektiv drift. Med tilføjelsen af NT El-Service til vores forrentning bygger vi videre på strategien om at blive en markant landsdækkende aktør, siger administrerende direktør Jesper Knudsen.

-losLæs mere om El & Belysning

4/9 2019
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar