left banner

Aktuelle nyheder - El & Belysning

Optimer sikkerheden: Få adgangskontrol på dit nybyggeri

Optimer sikkerheden: Få adgangskontrol på dit nybyggeri

ANNONCE: Hvorfor det er en god idé at indføre adgangskontrol

Del artiklen på

Ved nybyggeri er det meget anbefalelsesværdigt at få installeret adgangskontrol i alle bygningerne, som tilhører din virksomhed. Adgangskontrol optimerer i høj grad sikkerheden, og derudover er det et meget brugervenligt system. Desuden er det let at ændre i, hvem der har adgang til dine bygninger, og derfor er det en god idé at vælge adgangskontrol.

Hvad er adgangskontrol?
Adgangskontrol kan være alt inden for elektroniske løsninger, som sikrer, at der ikke er nogen ubudne gæster, som får adgang til din virksomhed. Ved denne løsning kan du holde styr på, hvem der har adgang, samt hvornår disse personer går ind og ud af bygningen. Adgang opnås ved forskellige elektroniske enheder som for eksempel et adgangskort eller en adgangsbrik. Ved at vælge et adgangskontrolsystem kan du nemt skabe overblik over din virksomhed samt sikkerheden heraf.

Hvorfor bør man vælge adgangskontrol?
Selvom mange virksomheder stadig opererer med nøgler, så er der mange goder ved at investere i adgangskontrol. Her lister vi fordelene ved at skifte til adgangskontrol:

 • Overblik over sikkerheden lige ved hånden
  For det første er det er nemt at have et overblik, fordi adgangskontrollen giver dig mulighed for at følge med i, hvem der har adgang til hvad via din computer, tablet eller smartphone. På den måde har du altid overblik over sikkerheden lige ved hånden.

 

 • Rig mulighed for at redigere i adgang
  Med adgangskontrol er det let at redigere i, hvem der har adgang. Man kan nemt administrere de personer, der har adgang uden at skulle udskifte hele systemet, som man er nødt til ved brug af nøgler. Dette er en stor fordel for virksomheder, hvor der er personaleudskift, eller hvis personer skal have midlertidig tilladelse til bygningen.

 

 • Et hav af muligheder
  Der findes rigtig mange forskellige adgangskontrolsystemer – alt lige fra adgangskort til -brikker og -koder. Hovedstadens Låseservice tilbyder forskellige løsninger, men anbefaler eksempelvis SOLIDCARD fra Abloy, som i høj grad optimerer sikkerheden i din bygning.

Derudover kan man også optimere sikkerheden ved at kombinere de forskellige løsninger, så personer f.eks. både skal have en kode og adgangsbrik for at opnå adgang til bygningen.

 

Optimer sikkerheden med adgangskontrol
Ved at vælge denne form for sikkerhedsløsning er du sikret fuld kontrol over din bygninger, og derfor hvem der har adgang hertil. Tag stilling til sikkerheden af din virksomhed, før tyven ser sit snit at bryde ind i din bygning.

Læs mere om El & Belysning

27/12 2018
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • NEWTEK

  NEWTEK

  Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar