Aktuelle nyheder - El & Belysning

Ung iværksætter bag nyt LED-koncept

Ung iværksætter bag nyt LED-koncept

Ved hjælp af robuste og energieffektive LED-armaturer skal Byggepladsbelysning bidrage til et sikkert arbejdsmiljø, hvor belysningsomkostningerne er helt i bund

Del artiklen på

Det skal være lettere for elektrikere og entreprenører at belyse byggepladsen. Derfor har iværksætter og LED-ekspert, Rune Søgaard Larsen, lanceret Byggepladsbelysning, som ved hjælp af robuste og energieffektive LED-armaturer skal bidrage til et sikkert arbejdsmiljø, hvor belysningsomkostningerne er helt i bund.

Byggepladsbelysning tilbyder et udvalg af produkter, som dækker alle belysningsbehov til byggepladsen - og udelukkende LED-armaturer.

I modsætning til traditionelle belysningskilder skiller LED-armaturer sig ud ved at være særdeles økonomiske og med lav tilbagebetalingstid. Desuden er lyskvaliteten i top, hvilket gør byggepladsen mere sikker at færdes på.

Byggepladsbelysning er en del af Normasym Group, der udvikler og distribuerer LED-armaturer på det danske såvel som internationale markeder.

Byggepladsbelysning blev lanceret i maj 2018 og er tiltænkt som en løsning eksklusivt til det danske marked. Manden bag er 31-årige Rune Søgaard Larsen, der ligeledes står bag Normasym. Derudover består teamet af salgs- og marketingkonsulent, Simon Petry Hallenslev, samt kommunikations- og presseansvarlig, Andreas Bjørk Tousig.

-kj

Læs mere om El & Belysning

24/5 2018
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar