left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - El & Belysning

Yngre ledelse overtager roret hos Høyrup & ClemmensenSøren Østergaard (tv.) udgør den fremtidige ejerledelse sammen med driftsdirektør Lars Kent (th.). Tom Lindquist siger farvel til posten som adm. direktør for at forny sit arbejdsliv.

Yngre ledelse overtager roret hos Høyrup & Clemmensen

Som et led i det igangværende ejerskifte har Tom Lindquist valgt at forlade sin stilling efter 16 år som adm. direktør. Det sker 30. november i år

Del artiklen på

Til den tid bliver der plads til yngre, men alligevel velafprøvede kræfter i den øverste ledelse hos den mere end 100 år gamle teknik- og el-installatør, som i dag er udviklet til en topmoderne teknik- og el-installatør.

Ny administrerende direktør bliver Søren Østergaard fra 1. november 2019. Han har været ansat hos Høyrup & Clemmensen siden 1999, har været en del af ejerledelsen siden 2003 og har i en lang årrække bestridt posten som teknisk direktør.

- Vi i bestyrelsen ser det som et naturligt skridt i det generationsskifte, som netop nu foregår i ejerkredsen. Med Søren ved roret får vi en direktør med stor sans for forretningsudvikling, kommerciel tænkning og en person med dyb indsigt i den faglige udvikling, som vores branche netop nu står i midten af, siger bestyrelsesformand Jørgen Østergaard Hansen.

Selv siger Søren Østergaard, at det er hans mission, at Høyrup & Clemmensen forsat skal være førende inden for el- og teknikfagene og blive ved med at innovere og udvikle til gavn for vores kunder:

- Høyrup & Clemmensen er en manøvredygtig og stærk virksomhed, fordi vi bygger på nogle værdier, som er til at forstå og efterleve. Nemlig stolthed, indsigt og samarbejde. Dertil kommer, at vi har en flad struktur og hurtige beslutningsveje. Det betyder, at hverken kunder eller medarbejdere har langt til toppen, siger Søren Østergaard, der på trods af sin 21 års anciennitet i Høyrup & Clemmensen blot er 48 år.

Med i ejerledelsen har han 50-årige Lars Kent, der blev ny medejer og driftsdirektør hos Høyrup & Clemmensen i juni i år. Lars Kent har livslang erfaring i teknik- og installationsbranchen, de seneste 27 år hos Lindpro.

32 år i samme virksomhed
Afgående adm. direktør Tom Lindquist har efter 32 år i samme virksomhed, de seneste 16 som adm. direktør, et ønske om at forny sit arbejdsliv.

- Jeg ønsker fremover at beskæftige mig med bestyrelsesarbejde i byggebranchen og tilbyde SMV'er i branchen at få del i min forretningserfaring, siger Tom Lindquist, der bl.a. kan se frem til at blive budt velkommen som medlem af bestyrelsen i Høyrup & Clemmensen.

Høyrup & Clemmensen har siden 1910 etableret, udbygget og vedligeholdt elinstallationer hos nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer i Hovedstadsområdet.

El-installation, sikring og bygningsautomation er Høyrup & Clemmensens primære arbejdsområder, og typisk er virksomheden med i hele processen fra analysefasen til en serviceaftale.

Virksomheden beskæftiger aktuelt ca. 125 medarbejdere og havde sidste år en bruttofortjeneste på 36,7 mio. kr. og et overskud på 8,6 mio. kr.

-los

Læs mere om El & Belysning

27/8 2019
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar