left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

De mange muligheder med trægulve

De mange muligheder med trægulve

ANNONCE: På det seneste er trægulve blevet enormt populært. Den nordiske og moderne stil er ikke længere kun for eliten. Det har betydet en øget efterspørgsel efter det ægte trægulv. Det tilbyder noget ganske andet end linoleumsgulvet for eksempel.

Del artiklen på

Gulvafslibning og gulvbehandling

Som flere og flere husejere får trægulv, er der også en øget efterspørgsel på services, der kan beskytte og opretholde trægulve.

At overlade en så prominent del af sin bolig i andre menneskers hænder er en kæmpe tillidserklæring. Det er, trods alt, en proces, der ser forholdsvis voldsom ud. Især midt i det hele, når det smukke, blanke gulv er fjernet og der kun er skuret træ tilbage at se.

Derfor overlades den største del af gulvafslibningsopgaverne da også til firmaer, de har været i branchen i lang tid såsom ncgulve.dk/. Mange af disse mere etablerede firmaer tilbyder imidlertid også mere end bare en gulvafslibning.

Så snart denne ene ekspertise er under neglene, åbner det op for et helt marked af muligheder. Mange af disse firmaer udbyder for eksempel nedslibning af, ikke bare gulv, men også trapper, den udendørs terrasse, og sågar både dørtrin og vindueskarm.

Det betyder, at det er dejligt nemt for kunden, når gulvet endelig skal renoveres. Selv hvis hele huset skal have en tur, er det kun nødvendigt at ringe efter et enkelt firma.

En billig måde at renovere et hus

Hvis man har et trægulv, kan en gulvafslibning på mange måder være den nemmeste at renovere huset. Fordi et gulv er så gennemgående gennem hele huset, kan man nemt få huset til at se 10 år yngre ud, hvis ikke mere, ved bare at give det en simpel gulvafslibning.

Det er tilmed ikke voldsomt dyrt. Priser på gulvafslibning og gulvbehandling varierer selvfølgelig en del alt efter materiale og areal. Alligevel kan det sagtens betale sig, for den effekt det giver.

Gulvafslibning, og til en vis grad også gulvbehandling, får ikke kun en bolig til at se nyere ud. Den kan fuldstændig få den til at ændre karakter. Et rustikt og ruflet egetræsgulv udstråler noget væsentligt andet end for eksempel et lakeret og blankpoleret gulv.

En behandling af gulvet kan ligeledes få værdien på et ellers gammelt hus til at stige betragteligt. I sådanne tilfælde er det dog ikke sikkert, at en simpel slibning slår til. Står det slemt til, kan man prøve med en mere omfangsrige gulvafhøvling, der tager et større stykke at gulvet, men til gengæld også lader det være meget op til fri fortolkning, hvordan gulvet.

Et trægulv kan passe ind i ethvert hjem, og selvom det måske ikke virker sådan, kan et trægulv faktisk introducere meget fleksibilitet til et hjems udseende. Det kan ændre både i polering, fernis og i hvor ofte det slibes.

I sidste ende er denne øgede opmærksomhed vedrørende trægulve en god ting for både kunder og udbydere af alle typer af services.

Læs mere om Gulve

11/10 2018
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger