Aktuelle nyheder - Gulve

Erfaren talknuser i Uniplan Danmarks bestyrelseJan Hansen er advokat og partner i Hansen Taxlegal, og arbejder især med international skatterådgivning, køb og salg af virksomheder samt generationsskifte.

Erfaren talknuser i Uniplan Danmarks bestyrelse

Den erfarne skatteadvokat Jan Hansen fra Hansen Taxlegal tilfører finansielle kompetencer til den nye professionelle bestyrelse i byggebranchens vækstkomet

Del artiklen på

- Hvis man driver sin virksomhed efter samme finansielle principper, som hvis den skulle sælges i morgen, så kan man løbende identificere de faktorer, der kan optimeres. Jeg har gennem min karriere blandt andet fået indsigt i hvilke faktorer eventuelle købere, men også kunder og leverandører, kigger på, når de skal vurdere en virksomhed, fortæller skatteadvokat Jan Hansen om nogle af de kompetencer, han vil byde ind med, når han 1. januar tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem i Uniplan Danmark A/S, der udfører undergulve som underleverandør på store byggeprojekter.

Den unge undergulvsvirksomhed har i sine kun to regnskabsår oplevet en nærmest lodret vækst, der i år ender med en omsætning tæt på 100 millioner.

Uniplan Danmark er en fantastisk historie om dansk iværksætteri. I dag beskæftiger virksomheden 62 medarbejdere, havde i 2016 en omsætning på 30,7 mio. kr. og et resultat på 2,44 mio. kr.

Ser et stort potentiale
Jan Hansen har tidligere sparret med flere start-ups, og han ved at vækstrater af den størrelse giver en række naturlige udfordringer, både finansielt og organisatorisk, men også et stort potentiale.

- Udfordringen er at fortsætte med at levere samme standard, når man vokser. Likviditeten er afgørende, særligt i en branche hvor ordrerne er store, hvor der er krav om sikkerhedsgaranti, og hvor betalingen først falder, når man har leveret. Det har virksomheden håndteret flot indtil nu, og bestyrelsens vigtigste opgave bliver i første omgang at fortsætte dette fokus på finansiering og skalering, og samtidig guide til nye tiltag, der kan optimere virksomhedens fremtid på flere områder, siger Jan Hansen, der kalder Uniplan Danmark for ’en spændende virksomhed med et stort potentiale’.

- Jeg oplever en virksomhed med meget fokus på at levere og agere ordentligt i forhold til kunder og leverandører. Det burde måske ikke være så usædvanligt, men det er sjældent, det er en nystartet virksomheds hovedfokus. De to ejere ser deres livs mulighed, hvor deres kombination af kompetencer har gjort, at virksomheden er kommet så langt på så kort tid, siger Jan Hansen.

-losLæs mere om Gulve

19/12 2017
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister