left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Fransk stjernearkitekt lader dig skabe dit eget unikke gulv De nye designgulve kan tilpasses enhver location og ethvert projekt, der skal skille sig ud.

Fransk stjernearkitekt lader dig skabe dit eget unikke gulv

Gulvproducenten Forbo kommer nu efterspørgslen i møde med et unikt design i samarbejde med den franske arkitekt og designer Philippe Starck

Del artiklen på

Gulve får i stigende grad fokus i indretningen – både i detail, hotel, restauration og andre brancher. Det har fået gulvproducenten Forbo til at slå 100 års teknisk erfaring sammen med den ikoniske franske arkitekt og designer Philippe Starck. I fællesskab har de ved hjælp af digital printteknik skabt tre højst utraditionelle gulvdesign – Flotex by Starck.

- Vi har oplevet stor efterspørgsel på vores Flotex-system, fordi det har tæppets akustiske fordele og udseende, men er meget nemmere at rengøre end traditionelle gulvtæpper. Samtidig efterspørger flere og flere unikke gulvdesign, og det må man sige, at vi nu kan give dem – tilmed fra en af hvor tids mest ikoniske interiørdesignere, siger Christian Iversen, direktør hos Forbo Danmark.

Skab dit eget mønster
De nye Flotex-gulvtæppers tætte fiberoverflade i nylon er udformet i tre forskellige mønstre. Designet er skabt som et modstykke til den traditionelle forståelse af gulvbelægning.

Philippe Starck har blandt andet designet systemerne sådan, at du kan kombinere de tre mønstre og dermed skabe et helt unikt udseende på dit gulv.

- Ud over mange farvemuligheder er mønstrene skalérbare og lette at skabe naturlige overgange imellem. Det gør Flotex by Starck let at tilpasse til enhver location og ethvert projekt. De nye gulvdesign tilfører en helt ny dimension til den måde, vi opfatter det indendørs rum på, siger Christian Iversen.

Artiklen fortsætter under billedet...
Philippe Starck står bl.a. bag indretningen af det franske præsidentpalads. Sammen med Forbo har den franske designer og arkitekt udforsket muligheden for at forandre et rum med gulvtekstiler.

Flotex er lavet af en særlig slags nylon, der kan vaskes som et almindeligt gulv. Det gør Flotex let at rengøre og giver god akustik. De særlige fibre i Flotex-plankerne er i glat, opretstående 6.6-nylon, der har en evne til at opsamle fine støvpartikler og først slippe dem ved støvsugning.

Derudover har alle Flotex-tæpper fået en særlig anti-mikrobiel behandling, der beskytter mod udvikling af husstøvmider og bakterier som f.eks. MRSA og E-coli.

-los
Læs mere om Gulve

27/11 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK