left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Generationsskifte er en realitetMogens Fisker har øvet sig på stillingen som adm. direktør ved at fungere som direktionsassistent i Timberman siden 1. oktober sidste år.

Generationsskifte er en realitet

Mogens Fisker tiltrådte pr. 1. januar som adm. direktør hos gulvvirksomheden Timberman. Tiltrædelsen sker i forbindelse med et planlagt generationsskifte

Del artiklen på

Mogens Fisker, 50 år, tiltrådte ved årsskiftet stillingen som adm. direktør for gulvleverandøren Timberman i Hadsund. Han kommer senest fra en stilling som adm. direktør hos tag- og facadeproducenten Cembrit Danmark og har desuden været ansat i ledende stillinger hos isoleringsproducenten Skamol og vinduesvirksomheden Velux i Kroatien og Slovakiet. Mogens Fisker har en bachelorgrad i økonomi og jura fra Aalborg Universitet.

For at sikre en god og gradvis overgang i forbindelse med generationsskiftet trådte Mogens Fisker allerede ind i Timberman som direktionsassistent den 1. oktober 2018. Ved årsskiftet har han taget skridtet videre og har overtaget direktørposten efter den nuværende adm. direktør, medejer og medstifter Keld Jensen.

- Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af mine nye kolleger og Timberman som virksomhed de seneste måneder. Det har givet stor værdi at have en overgangsperiode sammen med stifter Keld Jensen, som nu går på pension, siger Mogens Fisker og fortsætter:

- Nu glæder jeg mig meget til at tage fat på arbejdet som adm. direktør og føre virksomheden videre i en ny etape. Timberman er historien om hårdt arbejde, en god forretningssans og et brændende ønske om at tilbyde de bedste gulve til en fair pris, hvor almindelige mennesker også kan være med. Den fortælling vil jeg se frem til at fortsætte.

Portugisiske ejere
Timberman er i dag 100 % ejet af portugisiske Amorim, der er verdens største producent af korkprodukter, heriblandt korkgulve.

Timberman Denmark udspringer af Hadsund-virksomheden Trip Trap og blev stiftet i 2001 af Keld Jensen og tre andre Trip Trap-medarbejdere via et opkøb af delaktiviteter i virksomheden. Timberman leverer i dag træ-, kork- og vinylgulve til dansk erhverv, offentlige projekter og private kunder og omsætter derved for et trecifret millionbeløb.

-los
Læs mere om Gulve

7/1 2019
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Interface

  Interface

  Human Nature