Aktuelle nyheder - Gulve

Genskab gulve fra slotte og herregårde

Genskab gulve fra slotte og herregårde

Sponseret indhold: Med nye, håndlavede parketgulve med klassiske mønstre fra det 18. århundredes slotte og herregårde kan du genskabe de smukke gulve i den historiske stil

Del artiklen på

Designet og håndværket var i verdensklasse, da snedkerne og tømrerne for et par hundrede år siden lagde mønstergulve af egetræ i de europæiske slotte og herregårde.

Denne klassiske stil tilhører ikke længere en svunden tid. Vintage Floors fra Københavns Listefabrik er nemlig nye, håndlavede parketgulve, der er designet og konstrueret ud fra tegninger og skabeloner fra de flotteste slots- og herregårdsgulve fra det 18. og 19. århundrede. Sortimentet omfatter hele 12 forskellige klassiske mønstre fra berømte europæiske slotte og herregårde som eksempelvis Christiansborg, Kronborg, Charlottenburg, Amalienborg og Versailles. Og som noget unikt er det også muligt at få designet sit helt eget gulv.

De er tilsat den nyeste knowhow inden for gulvproduktion og er derfor lette og hurtige at lægge og yderst velegnede til det moderne byggeri. 

Førsteklasses træ
Gulvene fremstilles af førsteklasses træ med udvalgte levende årestrukturer. Slidlaget er hele seks millimeter tykt, og parketstavene limes individuelt på en plade af krydsfiner, som gør gulvet formstabilt. Overfladetræet er som udgangspunkt egetræ, men det er i princippet muligt at vælge en hvilken som helst træsort. Træet tilbydes tilmed røget ved forskellige temperaturer, så hver enkelt træsort kan præsenteres i flere farvenuancer og med et elegant strejf af patina. 

Vintage Floors forhandles af Københavns Listefabrik i Søborg, hvor hele sortimentet kan ses og opleves i det store showroom. Københavns Listefabrik bistår naturligvis med rådgivning angående mønstre, opmåling, priser og slutbehandling.

Læs mere om Gulve

17/4 2018
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Interface

  Interface

  Human Nature