left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Går efter gulveneMr. Gulv aka Frank Kihlgast vil fremover være at finde i Østerbro Tømmerhandel.

Går efter gulvene

For bedre at kunne yde komplet rådgivning inden for gulve har Østerbro Tømmerhandel ansat Mr. Gulv himself, Frank Kihlgast

Del artiklen på

Frank Kihlgast er i hele gulvgrossistbranchen kendt som Mr. Gulv, bl.a. på grund af 18 års ansættelse hos Scandinova, hvor han som salgschef har stået i spidsen for og haft ansvaret for opbygningen af Scandinova Gulvcenter Engros. Inden da var han ansat gennem flere år hos hhv. K&M Frederiksberg og Carl F.

Pr. 1. oktober er Frank Kihlgast ansat som key account manager i Østerbro Tømmerhandel, hvor han primært skal rådgive gulv-, lak- og slibkunder, som ØT Gruppen i forvejen har mange af.

- Ansættelsen sker på baggrund af, at rigtig mange af vores kunder har opfordret os til at udvide vores forretningsområde til - udover trægulve, trælister m.m. - at omhandle gulvbelægningsmaterialer i alle afskygninger samt lak- og slibprodukter målrettet gulvlæggere og gulvslibere, oplyser adm. direktør Peter Klindt Jørgensen.

Østerbro Tømmerhandel har desuden oprettet et testcenter for overfladebehandling af gulve i afdelingen på Østerbro. Det styres af projektsælger og farvehandler Emil Lykke Källstrøm.

-los


Læs mere om Gulve

4/10 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger