left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Gulvspecialist gennemfører generationsskifteKeld Jensen (tv.) overlader direktørposten i Timberman til Mogens Fisker. Portugisiske Amorim Group overtager Keld Jensen og partner Bjarne Pedersen ejerandel og ejer nu 100 % af aktierne.

Gulvspecialist gennemfører generationsskifte

Den danske gulvspecialist Timberman gennemfører nu et planlagt generationsskifte og forbereder ny vækstfase

Del artiklen på

Det går godt hos Timberman i Hadsund. Virksomheden, der opstod i 2001 via et opkøb af delaktiviteter i Trip Trap, omsætter i dag for et trecifret millionbeløb ved at levere hårde gulvbelægninger som træ-, kork- og vinylgulve til danske boliger og kontorer.

Virksomhedens adm. direktør, medstifter og medejer Keld Jensen fylder 65 år i december 2018 og har i længere tid planlagt et generationsskifte:

- Timberman har været en fantastisk rejse for mig siden efteråret 2000, hvor de første tanker om Timberman opstod. Det var jo imod alle odds fra starten, og det gav et unikt sammenhold og en utrolig kampånd, som faktisk stadig eksisterer i virksomheden den dag i dag, siger Keld Jensen og fortsætter:

- Men selvom Timberman er mit ’barn’, så er jeg ikke i tvivl om, at jeg nu er klar til at videregive depechen. Og jeg er meget tryg ved, at vi nu har fundet en god og kompetent afløser, der både kan føre den gamle ånd videre, og som samtidig kan løfte Timberman til nye højder.

Historien om hårdt arbejde
Den nye mand ved roret bliver Mogens Fisker, 49 år, der senest har beklædt stillingen som adm. direktør i tag- og facadevirksomheden Cembrit Danmark. Mogens Fisker har mange års erfaring fra industri og byggeri med markante lederstillinger i både Skamol og Velux, og han har med stor ydmyghed sagt ja til at træde ind i gulvbranchen:

- Timberman er historien om hårdt arbejde, godt købmandskab og en altoverskyggende vision om at tilbyde de bedste gulvprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Det er nogle egenskaber og en fortælling, som jeg har stor respekt for, og som jeg vil glæde mig til at føre videre i en ny vækstfase, forklarer Mogens Fisker.

Generationsskiftet sker pr. 1. januar 2019, hvor Mogens Fisker overtager direktørposten efter Keld Jensen. Allerede fra 1. oktober 2018 træder Mogens Fisker dog ind i Timberman som direktionsassistent med henblik på at sikre en god overgang frem til årsskiftet.

Generationsskiftet indebærer også en ændring i Timbermans ejerforhold. Portugisiske Amorim Group, der producerer korkprodukter, købte i 2011 halvdelen af aktierne i Timberman og overtager i forbindelse med generationsskiftet de resterende 50 % af Keld Jensen og partner Bjarne Pedersen.

-los


Læs mere om Gulve

31/8 2018
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK