left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Gulvsystem positivt modtaget

Gulvsystem positivt modtaget

SPONSORERET INDHOLD: Building Green messen i Forum er overstået, og efter vi første gang har deltaget her, er vi overrasket over den store tilkendegivelse omkring vore strøsystem, lyder det fra Granab

Del artiklen på

Building Green messen i Forum er overstået, og efter vi første gang har deltaget her, er vi overrasket over den store tilkendegivelse omkring vore strøsystem siger Søren Schmidt fra den Danske afdeling. Det var en god messe med fokus på miljøvenlige byggeprodukter…

Granab strøsystem har store fordele i forhold til det andet alternativ, når det gælder, at imødekomme lydkrav og udjævne et gulv, dvs. beton af forskellige slags. Vores system er hurtigt og tørt. Det monteres direkte på betondækket, træbjælkelag uden vådtørring samt den efterfølgende tørring, der undgås lange tørretider og der tilsættes ikke nogen kemiske tilsætningsstoffer. En stor fortjeneste er også vores ekstremt lave CO2-påvirkning. Vi har eksempler på 50% mindre CO2-påvirkning end betonstøbning og undgår samtidig fugtige gulve og vægge med den risiko det kan have.

- Vi har oplevet en vækst på det danske marked - og byggebranchen har fået øje på de mange fordele der ligger i vores strøsystem, og har netop leveret til Hotel Villa Copenhagen i Bernstorffsgade (det gamle posthus ved hovedbanegården) et projekt hvor vi har leveret 6000m2 strøgulvsystem i forskellige opbygnings højder og det har været et spændene projekt siger Søren Schmidt fra den danske afdeling.

- Vi kan leverer gulvstrøsystemer med opbygning fra 30 mm op til 420 mm, man kan faktisk komme helt op på 1100 mm i opbygnings højde og det er netop det vi gjort i dette projekt.
Et andet spændende projekt er Comfort Hotel Copenhagen Airport i Kastrup, som vi leverer 16.000m2 Granab strøsystem til og som bliver fordelt ud på alle værelser, gangarealer, konference og mødelokaler.

Læs mere om Gulve

14/11 2019
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Interface

  Interface

  Human Nature