Aktuelle nyheder - Gulve

Indret med farverige og grafiske gulvdesignsTarkett Trend Cube Tile Blue giver en 3D-effekt, der skaber kontrast og struktur i rummet. Gulvet findes også i sort.

Indret med farverige og grafiske gulvdesigns

Tarkett har netop lanceret en række nye designs til deres boligvinylkollektion, Tarkett Trend. De nye designs er inspireret af Marokko

Del artiklen på

Årets Tarkett Trend kollektion byder på alt fra rolige farver til spændende mønstre i mange forskellige former og farver, der kan være med til at skabe præcist det udtryk, den enkelte er på jagt efter i boligindretningen.

De helt nye gulvdesigns giver mulighed for at skabe unikke rum, hvor gulvet spiller en afgørende rolle. Benyt f.eks. Rug-Denims rolige udtryk for en afslappende fornemmelse i soveværelset eller Cube Tile Blue i køkkenet for at skabe kontrast og struktur i rummet.

Vinylgulvenes design er ideelle til at udfordre de konventionelle rammer med hexagon-former og 3D-effekt, men kan samtidig fremstå som enkle og dæmpede med designs i rolige farver og udtryk.

Slidstærk og praktisk æstetik
Det er ikke altid, at ord som moderne og praktisk hænger sammen. Men Tarkett Trend kollektionen byder både på kreative og praktiske gulvløsninger til boligen.

- Med de nye designs har vi valgt at kombinere nye boligtrends med slidstærke materialer, der kan klare hverdagens udfordringer. En stærk overfladebehandling gør gulvet både støjsvagt og let at rengøre, og der sker derfor ikke noget, hvis der spildes på gulvet, eller børnene slæber jord med ind, forklarer Pia Gregersen, Marketingkoordinator hos Tarkett i Danmark.

Betonlignende hexagon-former giver rummet et kreativt twist og er samtidig yderst støjsvage at gå på. Vinylgulvet hedder Tarkett Trend Henna White og findes desuden i to andre grålige nuancer.

På grund af vinylgulvets stærke overfladebehandling fjernes snavs og pletter let med kost eller gulvmoppe. Vinylgulvene er derfor velegnede til rum som køkken, alrum og entre, hvor der er megen gennemgang og risiko for, at gulvene bliver beskidte.

Derudover er vinylgulvene produceret helt uden det plastikblødgørende stof ftalat, hvilket betyder, at gulvene ikke udleder giftige stoffer, når de anvendes.

-los

Læs mere om Gulve

20/2 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Interface

  Interface

  Human Nature