Aktuelle nyheder - Gulve

Kampagne skal give flere gulvlæggereFoto fra kampagnevideoen.

Kampagne skal give flere gulvlæggere

Gulvbranchen i Dansk Byggeri skyder nu en landsdækkende kampagne i gang for at få flere unge til at vælge gulvlæggerfaget

Del artiklen på

- Det første, folk ser, er typisk gulvet. Og hvis gulvet ikke er flot, så er resten det heller ikke.

Sådan siger Mikkel Søndergaard, der er gulvlæggerelev hos Hammelsvang i en ny video, der skal vise unge, hvad gulvlæggerfaget byder på. Ud over muligheden for at sætte sit eget præg på de rum, man arbejder med, får man også løn, har stort set garanti for at få en læreplads, og så er arbejdsdagene næsten aldrig ens.

Det er de fordele ved faget, som kampagnen fra Gulvbranchen skal vise, når den ruller over de sociale medier og nettet i de næste par måneder op til, at de unge skal vælge ungdomsuddannelse i starten af marts.

Gulvbranchens ønsker at sætte gulvlæggerfaget på uddannelseskortet, når de unge skal vælge ungdomsuddannelse, bunder bl.a. i, at faget ikke er ligeså kendt som så mange andre erhvervsuddannelser, hvilket betyder, at branchen mangler arbejdskraft:

- Vi kan bruge dobbelt så mange lærlinge, som vi har nu. Vi håber derfor at kunne tiltrække flere til faget, siger Anders Hjorth Jensen, der er branchechef i Gulvbranchen i Dansk Byggeri.

Det er anden gang Gulvbranchen kører en rekrutteringskampagne. Sidste gang var i 2017, hvor det skete i samarbejde med erhvervsskolen NEXT og primært fokuserede på Sjælland. Denne gang er fokus på hele landet.

-kj

 Se mere om kapagnen her

Læs mere om Gulve

22/1 2019
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK