Aktuelle nyheder - Gulve

Milepæl for grøn gulvproducentOptagelsen af CO2 i råmaterialer overstiger mængden af CO2 produceret under fremstillingsprocessen af Forbos linoleum. Dermed er produktet netto CO2-neutralt.

Milepæl for grøn gulvproducent

Forbo har netop fået certificeret deres linoleumsgulve CO2-neutrale. Dermed er firmaets linoleumsgulve både svanemærkede og CO2-neutrale

Del artiklen på

Mange års intensiv fokus på bæredygtig produktion og sunde bygninger bærer nu frugt for Forbo. Gulvproducenten har netop fået certifikat på, at deres linoleum er CO2-neutralt. Firmaet forventer, at det grønne stempel vil give gode kort på hånden hos en lang række bygherrer.

- Vi oplever, at der er mange myter og måder at bøje begrebet bæredygtighed på. Derfor er det vigtigt for vores forretning, at vi kan levere solid dokumentation inden for netop bæredygtighed og miljø og sikre os flere sunde byggerier - til gavn for kloden og for kommende generationer, siger direktør for Forbo Christian Iversen.

Forbo har lavet linoleum i over 100 år og har i forvejen en grøn profil. Firmaets linoleum er svanemærket, og hele 72 % af ingredienserne er hurtigt fornyelige.

Løbende redesign og fokus på tendenserne inden for retail og indretning har - kombineret med de miljøvenlige blåstemplinger - forandret linoleum fra at være et lidt støvet 70'er-produkt til at være arkitekternes nye darling, lyder det fra Forbo.

-los


Læs mere om Gulve

4/4 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning