Aktuelle nyheder - Gulve

Ny gulvserie giver designfriheden frit spilVed at indsende egne designfiler kan man opnå et skræddersyet design. Det giver den størst mulige sikkerhed for, at gulvene passer perfekt til et givent projekt og dets overflader.

Ny gulvserie giver designfriheden frit spil

En ny gulvserie fra Altro gør det nu muligt at tilføre rummet et særpræg i form af skræddersyede designs, der lader kreativiteten få frit spil ved at tilfører rummet effekter, former og mønstre

Del artiklen på

Der er i stigende grad rift om designløsninger, der kan understøtte personlige stilvalg, transformere omgivelserne og skabe sanseoplevelser, der kan være alt fra ´larmende’ til subtile. Det mærker man hos gulvproducenten Altro, der derfor har lanceret en produktserie, som gør det muligt at skræddersy gulvet, så det passer til et hvilket som helst indretningskoncept fra caféområder til sanserum.

Med vinylgulvet Altro Orchestra Custom kan arkitekten, designeren og bygherren vælge et gulvdesign fra producentens egen kollektion, lige fra geometriske former og finurlige mønstre til naturelementer såsom grønt græs eller hvidt sand. Løsningen gør det også muligt at anvende særligt udvalgte motiver, der understøtter omgivelsernes udtryk.

- Paletten af specialudviklede mønstre gør det muligt at tilføre rummet et helt specielt præg. Det gælder eksempelvis, hvis du skal indrette en fodboldklub og vil tilføre gulvet et græsplæne-look, eller hvis du vil give brugerne af en surfklub fornemmelsen af at gå på bølgerne – eller hvis du bare vil gøre en reception indbydende og nem at navigere i, siger Michael Persson, der er nordisk salgschef hos Altro.

Han fortsætter:

- Du kan enten tage udgangspunkt i dit eget mønster, eller du kan håndplukke et print fra vores katalog. Hvad enten du skal designe en café, en butik eller et sanserum på en skole, har du derfor rigtig gode muligheder for at få gulvet til at skille sig ud.

Læs mere under billedet...


Kun fantasien sætter grænser

Ifølge Michael Persson gør den nye gulvserie det muligt at integrere et særpræget look og dermed skabe nye rammer for menneskers boliger, arbejdsliv eller generelle færden.

- Mulighederne er mange, uanset hvilket område, du skal indrette. Faktisk er det nærmest bare fantasien, der sætter grænser. Vi har valgt at udvide vores produktpalette med de nye specialdesignede løsninger, fordi vi gerne vil gøre det muligt at skabe et gulvareal, der virkelig skiller sig ud, forklarer Michael Persson og tilføjer:

- Hvad angår de tekniske egenskaber, såsom holdbarhed, slidstyrke, hygiejnefordele og nem vedligeholdelse, så er niveauet det samme som for vores øvrige løsninger. Og på lige fod med det oprindelige produkt, Altro Orchestra, får du en akustisk dæmpning på 15 dB samt en tykkelse på 2,85 mm, hvilket giver komfort og resistens over for trykmærker.

-los

Læs mere om Gulve

6/7 2021