Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Nye designmuligheder i gulvmaterialerSnowtopped-installationen.

Nye designmuligheder i gulvmaterialer

Snowtopped-installationen viser nye designmuligheder med Tarketts materialer ved at lege med farver og former, der ligner sne

Del artiklen på

Med inspiration fra det nordiske vinterlandskabs bløde og bølgende silhuetter er udstillingen Snowtopped formet som et landskab af snetoppe i forskellige størrelser og former. Et fantasifuldt landskab, som besøgende ved udstillingen Stockholm Design Week 2019 (4.-8. februar 2019) kan vandre rundt i med en følelse af at være omgivet af sne uden at vide, hvad der egentlig skjuler sig nedenunder.

Farveskalaen skifter fra de kølige hvide til lysegrå toner, og materialets subtile mønstre skaber skinnende effekter, der nemt kan minde om forskellige lag sne.

- Vi ønskede at skabe et miljø, hvor materialets alsidighed og fleksibilitet fremhæves på en helt uventet måde,’ forklarer Charlotte Ackemar fra Note Design Studio.
 
Snowtopped er skabt med Tarketts homogene og bæredygtige vinylgulve i iQ-serien - et gulvmateriale, der i særdeleshed ses i mange offentlige rum verden over, og som er blevet fremstillet i Sverige siden 1940'erne.

Snowtopped-udstillingen er en fortsættelse af et vellykket samarbejde mellem Tarkett og Note Design Studio, der blev indledt sidste år på Stockholm Furniture Fair 2018, hvor de sammen skabte installationen 'The Lookout', der løb med The Editors' Choice Award for Best Stand. Herudover vandt The Lookout prisen Small Interior of the Year ved det prestigefyldte Dezeen Awards 2018 og blev ligeledes nomineret til Frame Awards 2019.

-kj

Læs mere om Gulve

18/1 2019
GulveEpoxy gulveFliseklæberFodlisterFodpanelerForkantslisterFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeKrydsfinerListerLydisoleringSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveUndergulveVandtætningVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder