Aktuelle nyheder - Gulve

Nyt slidstærkt plankegulv på markedetDe slidstærke kvaliteter i Innoplank er skabt via den avancerede overfladeteknologi Woodura, som øger gulvets slidstyrke og holdbarhed og dermed mindsker risikoen for skader og udskiftning.

Nyt slidstærkt plankegulv på markedet

Takket være ny overfladeteknologi går gulvvirksomheden Timberman nu ud med et ekstra slidstærkt plankegulv 'Innoplank', der er dobbelt så hårdt som traditionelle parketgulve

Del artiklen på

Det nyeste skud på stammen hos gulvvirksomheden Timberman er plankegulvet Innoplank, som er en helt ny type trægulv med særligt høj slidstyrke. Gulvet er dobbelt så hårdt som traditionelle parketgulve og kan derfor benyttes i både private hjem og offentlige miljøer, hvor gulvet typisk bliver udsat for mere slitage. Det gælder blandt andet kontorer, hvor der ofte vil være meget aktivitet:

- Gulvet egner sig særligt godt til eksempelvis kontormiljøer, hvor der er behov for et eksklusivt trælook kombineret med en yderst slidstærk og robust kvalitet, siger Martin Mosegaard, der er salgskonsulent hos Timberman, og fortsætter:

- Derfor har vi udviklet Innoplank, som er exceptionelt slidstærkt, hvilket betyder, at endnu flere vil kunne vælge vores plankegulve til, og at vi således dels åbner op for nye målgrupper. Det gælder både virksomheder og børnefamilier, hvor gulvets holdbarhed og funktionalitet er vigtige parametre, siger Martin Mosegaard, der er salgskonsulent hos Timberman.

Avanceret overfladeteknologi
De slidstærke kvaliteter i Innoplank er skabt via den avancerede overfladeteknologi Woodura, som øger gulvets slidstyrke og holdbarhed og dermed mindsker risikoen for skader og udskiftning. Overfladebehandlingen fungerer ved, at et tyndt lag træfinér presses ned i en HDF-plade sammen med en pulverblanding, der fremhæver og styrker finérens naturlige træstruktur. Herefter bliver overfladen behandlet med en ultramat powerlak, der øger gulvets levetid.

- Det er vigtigt, at vi kan tilbyde gulve, der passer til ethvert behov. Innoplank er et gulv, der både er robust og slidstærkt kombineret med træets eksklusive finish. Innoplank fås med en længde på 2.379 millimeter og en bredde på 276 millimeter, hvilket giver et virkelig flot udtryk i rummet, når man lægger det på et stort areal, siger Martin Mosegaard.

Lavet af natur- og genbrugsmaterialer
Det nye plankegulv er ligesom mange af Timbermans øvrige produkter udviklet med fokus på miljø og bæredygtighed. I selve produktionen har man prioriteret at udnytte råmaterialerne endnu bedre, idet der anvendes træfinér i stedet for massive træplanker, ligesom kernen i gulvet består af natur- og genbrugsmaterialer.

- Hos Timberman er vi stolte af at kunne præsentere endnu et miljøvenligt alternativ. Det er vigtigt for os, at vi udnytter naturens ressourcer bedre, og gør det muligt at producere mere ud af det enkelte træ, hvilket vi kan med Innoplank, slutter han.

-jhn

Fakta om Innoplank:
• Særligt slidstærkt med innovativ overfladeteknologi
• Lavet af natur- og genbrugsmaterialer
• Positivt aftryk på klimaet
• Non-PVC
• Kan genlakeres uden slibning
• Kliksystem
• Kan lægges på store flader på op til 225 kvadratmeter
• To varianter af sortering og bredde: Accent og Prime

Læs mere om Gulve

7/8 2019
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK