Aktuelle nyheder - Gulve

Rådgivning, sparring og dialog på gulvmesseGulvlæggerne kan på årets Scandinova-messe bl.a. opleve demonstrationer af EC-1- mærkede løsninger.

Rådgivning, sparring og dialog på gulvmesse

Torsdag d. 17. maj løber årets Scandinova-messe af stablen, og blandt andre Ardex vil stå klar til fremvisning af sine mange produkter

Del artiklen på

På årets Scandinova-messe, der torsdag d. 17. maj ventes at samle hundredvis af gulvfirmaer på pladsen foran Scandinovas afdeling i Søborg, kan besøgende hos Ardex opleve den stærke kontaktlim Ardex Af 620, som med 24 timers ilægningstid gør det mere fleksibelt at planlægge opgaverne. Den anvendes bl.a. til krævende vådrumsopgaver, hvor gulve, vægge og hjørner skal beklædes med vinyl.  

Og ligesom resten af Ardex’ komplette gulvlimsprogram er den mærket med Emicode EC-1, der giver gode betingelser for en miljøvenlig og lugtfri konstruktion. Det får de besøgende også lejlighed til selv at opleve, når limen demonstreres i løbet af messedagen.

Derudover har Ardex bl.a. medbragt den latex-baserede afretnings- og opretningsmasse Ardex K 60. Takket være høj vedhæftning og ekstrem fleksibilitet skærer den mange arbejdsgange væk, når der skal renoveres gulve. Den er således skræddersyet til anvendelse direkte på underlag med f.eks. gamle belægningsrester, som normalt ville kræve, at gulvlæggeren afser ekstra tid til forbehandling af gulvet.  

- Løsningerne er udviklet for at optimere arbejdsmiljøet for gulvlæggerne og sikre så effektive arbejdsdage som muligt. Men det handler ikke kun om at levere de rette produkter, for særligt de unge i faget stiller i højere grad krav om sparring og dialog, siger markedschef Allan Petersen fra Ardex og tilføjer:

- Messen er derfor også en god anledning til at snakke med de besøgende om deres muligheder for faglig rådgivning og service, der gør det nemmere at nå i mål i den kvalitet og til den tid, der er aftalt med bygherre.

-kj

Læs mere om Gulve

16/5 2018
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning