left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Renovering af stengulve vinder frem

Renovering af stengulve vinder frem

ANNONCE: Et stengulv kan godt blive både mat og kedeligt at se på. Det kan slå revner, og det kan begynde at krakelere. Det kan blive fyldt med ujævnheder og komme til at se beskidt ud, uanset hvor grundigt man forsøger at rengøre det

Del artiklen på

Naturligt slid

Et stengulv vil med tiden blive slidt. Yderligere kan et stengulv tage skade af for eksempel vand, varme og kalk, eller hvis man bruger et forkert rengøringsmiddel eller lignende. Og selvom at stengulvet er blevet slidt, er det ikke altid nødvendigt at skifte det gamle stengulv ud med et nyt et af slagsen. I de fleste tilfælde kan det gamle og slidte stengulv nemlig komme til at se helt nyt ud igen, hvis man vælger at renovere det. Og det er der efterhånden mange, der vælger at gøre. Også fordi at det prismæssigt er fornuftigt at renovere det gamle stengulv, fordi man således slipper for at bruge penge på at investere i et nyt inden for den nærmeste fremtid. Forvent derfor masser af arbejde fremover.

Slibning og polering af stengulv

Der findes flere forskellige typer af stengulve som for eksempel marmorgulve, travertingulve, marmorsplitgulve, terrazzogulve og betongulve, som alle kan renoveres. Når et stengulv skal renoveres, skal det slibes, poleres og efterbehandles. Og det er der flere fordele ved, som mange er begyndt at få øjnene op for.

Fortæl derfor gerne dine kunder om, hvor let det er at få et stengulv til at blive pænt og komme til at fremstå helt nyt igen. Og gør dem opmærksomme på den gode idé, det er at sørge for en smule vedligehold i ny og næ, således holdbarheden sikres. Vedligehold er nemlig vigtigt, således skader forebygges, og det er også derfor, at mange vælger at få det gamle, slidte stengulv renoveret. For et stengulv, der er nyt og skinnende, er til alle tider lettere at rengøre og holde ved lige.

Mange vælger heldigvis også at få professionel hjælp ved renoveringen af deres stengulv, da der skal anvendes en avanceret diamantslibemaskine, som er specielt udviklet til at slibe stengulve. Det kan ende med at blive meget dyrt, hvis renoveringen ikke bliver udført ordentligt, da man så er nødsaget til at bruge penge på endnu en renovering eller en investering i nye gulve. Og det er især noget, du i dit firma bør gøre opmærksom på.

Skab tryghed blandt dine kunder

Når du har udført dit arbejde, vil kunden stå tilbage med et skinnende, flot og nyrenoveret stengulv, og du vil endnu engang blive mindet om, hvorfor du er eksperten inden for området. Når du skal reklamere med renovering af stengulv, så sørg for, at dine kunder bliver velinformerede, således de føler sig trygge ved at betale dit firma for en service. Og vær sikker på, at kunden er tilfreds med resultatet, før du kører derfra, således du med garanti kan få noget mere positiv omtale til dit firma.

Læs mere om Gulve

28/6 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK