Aktuelle nyheder - Gulve

Skal du bygge et nyt hus? Læs med her

Skal du bygge et nyt hus? Læs med her

ANNONCE: Det er blevet rigtig populært at bygge og designe sit eget hus. I stedet for at købe brugte parcelhuse fra gamle dage og efterfølgende renovere dem, vil mange folk nu hellere købe tomme byggegrunde og bygge hus herpå

Del artiklen på

På den måde kan man helt selv få lov til at bestemme, hvordan ens hus skal se ud udefra, og hvordan rummene skal fordeles indeni. Det giver en enorm stor frihed at designe et hus, lige efter de behov ens familie har. Når huset er bygget, kan man flytte direkte ind og udleve drømmen som husejer.

Måske er du også en af dem, der overvejer eller allerede er hoppet med på denne bølge, men før du kommer for godt i gang, bør du læse videre her. Flere steder ses nye boligområder og villakvarterer skyde op, men før husene bliver bygget, er det vigtigt at vide, om jordbunden kan holde til det.

Få en jordbundsundersøgelse inden du bygger

For at finde ud af, om jordbunden kan holde til, at du bygger et parcelhus eller sommerhus på det, skal du få foretaget en jordbundsundersøgelse. I en sådan undersøgelse bliver jordbunden og de eksisterende jordbundsforhold undersøgt, så du bliver klar over, hvordan dit hus i fremtiden kan risikere at sætte sig. Det er også vigtigt at få analyseret jordbunden, for at kunne afgøre, hvilken fundering dit hus skal bygges på. Dermed er du med til at spare dig selv for en masse tid og besvær, foruden at du også kan undgå store økonomiske tab.

3 gode grunde til at få foretaget en jordbundsundersøgelse

 1. Du er med til at langtidssikre din bolig
 2. Det sparer dig for en masse tid og besvær fra starten at finde ud af, om jordbunden er god nok
 3. Du minimerer risikoen for fremtidige sætningsskader

Læs mere om Gulve

9/10 2018
GulveFliseklæberFodpanelerForkantslisterFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeKrydsfinerListerLydisoleringSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveUndergulveVandtætningVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • OSCON

  OSCON

  Specialist i sports- og trægulve
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger