Aktuelle nyheder - Gulve

Stærke miljøvenlige bambusgulve

Stærke miljøvenlige bambusgulve

ANNONCE: Takket være sin høje slidstyrke er bambus det ideelle materiale til industribyggeri og almene boligbyggerier

Del artiklen på

Firmaet BIO-TECH-ENERGI leverer Europas førende, økologiske bambusgulve fra hollandske MOSO International BV som er slidstærke, miljøvenlige og i topkvalitet, med en garanti op til 30 år. MOSO virksomhed har sammen med det standardiserings institut NEN ført til at udvikle en særskilt harmoniseret europæisk standard for bambusgulv for at opfylde strenge krav til kvalitet, sikkerhed og sundhed som er EU-standard for CE-mærkning af bambusgulve. MOSO har fik også FSC certifikations som er den verdens førende skovforvaltnings standarder.

MOSO Bamboo UltraDensity
BIO-TECH-ENERGI introducerer nu et nyt produkt: Bamboo UltraDensity, Med dette gulv har MOSO udviklet en virkelig økologisk og holdbar løsning til naturgulve til indendørs eller semi-udendørs applikationer (beskyttet mod direkte regn eller solskin) med høj trafik.

Anvendelsesområder
Steder som togstationer, lufthavne, indkøbscentre eller museer kræver specielle gulve med exceptionelle kvaliteter, der er testet og certificeret til de højeste standarder. Standarder, der er næsten umulige at opnå med trægulve. MOSO Bamboo UltraDensity gulvbelægning kan opfylde de højeste krav, hvilket gør det til et unikt produkt i forbindelse med anvendelse af biobaserede materialer i moderne arkitektur.

Fremstilling
Bamboo UltraDensity fremstilles ved at bambusstængler bliver opdelt i strimler, så knust og endelig komprimeret til brædder. Dette resulterer i brædder med en ekstrem holdbarhed, egnet til næsten ethvert højt trafikeret område. Bamboo UltraDensity er den eneste alternativ til sten, keramik, pvc eller andet til industrielle gulve.

Dimensioner og installering
Dette unikke produkt leveres i forskellige tykkelser, fra 18 til 38 mm, og formater, herunder gulvbrædder og trapper. Gulvet kan være installeret limet indendørs eller fast på underbjælker i overdækkede udendørs arealer.

Certificeringer
Certificeret af det franske træ-institut FCBA, det franske bygningsinstitut CSTB og en UPEC-klassificering har dette produkt opnået de højeste certificeringer med hensyn til stabilitet, brandmodstand, slidstyrke, hårdhed og mærkemodstand. De mekaniske egenskaber tillader intens færdsel med tung trafik som en løsning til banegårde, lufthavne, museer og ethvert andet offentligt område. Desuden har MOSO godkendt en ATEx (teknisk rådgivning til eksperimentel brug) certificering til denne specifikke løsning, hvilket betyder at produktet og installationssystemet er godkendt til at blive installeret i semi-udendørs og høje trafikområder.


Referencer
Med åbningen af Bordeaux Saint Jean-togstationen i Frankrig i slutningen af 2016 blev den første certificerede ”tunge” bambus gulvbelægning udsat for mere end 18 millioner passagerer om året. I 2017 blev MOSO Bamboo UltraDensity også installeret i Gare du Nord-togstationen i Paris med mere end 180 millioner passagerer om året. Udover produktgruppen MOSO Bamboo Outdoor tilbyder MOSO et meget bredt sortiment af bambusgulve, paneler, finer og bjælker i forskellige størrelser, tykkelser, farver og teksturer.

Firmaprofil
BIO-TECH-ENERGI er forholdsvis en nyoprettet virksomhed, men baseret på 25 års personlige erhvervserfaringer. BIO-TECH-ENERGI er officiel forhandler for firmaet MOSO International BV i Danmark, og kan derfor tilbyde et stort udvalg af bambusgulve, -planker, -paneler og -plader.
Vores virksomhed er leverandør af smukke, økologiske og bæredygtige bambusgulve, bordplader, paneler og pyntegenstande. Vi er eneforhandler til Moso International BV i Denmark og dermed tilbyder et stort udvalg af premium bambusprodukter til køb online, herunder bambusgulve, bambusbænk, bambusplader og bambusdækker.


Venligst besøg vores webbutik byg-ecohome.dk for at få et lille blik på de alle bambus gulv modellerne som vi tilbyder i vores store sortiment af 100% økologisk venlige og bæredygtigt bambus produkter.

Yderligere information om bambus gulve eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på email admin@byg-ecohome.dk, og på tlf. 71929626.

Læs mere om Gulve

29/6 2018
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger