left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

ØT Gruppen på indkøb igenFrank Kihlgast når kun to måneder som key account manager i Østerbro Tømmerhandel. Pr. 1. december bliver han salgsdirektør i Københavns Gulvcenter i Herlev.

ØT Gruppen på indkøb igen

Østerbro Tømmerhandel overtager pr. 1. december alle Tip Top Slibematerialers sjællandske aktiviteter

Del artiklen på

I praksis betyder det, at ØT Gruppen udvider forretningsomfanget med endnu en afdeling på adressen Herlev Hovedgade 201B, 2730 Herlev. Afdelingen ændrer samtidig navn til Københavns Gulvcenter og bliver ’klædt’ i sort/gul logofarver, som matcher de øvrige afdelinger i ØT Gruppen.

Leder for afdelingen bliver Mr. Gulv, Frank Kihlgast, der pr. 1. oktober ellers var blevet ansat som key account manager i Østerbro Tømmerhandel, hvor hans primære opgaver kortvarigt har været at rådgive gulv-, lak- og slibkunder. Han udnævnes ved samme lejlighed til salgsdirektør.

De tre medarbejdere i Herlev-afdelingen overgår til ØT Gruppen/Københavns Gulvcenter. Bemandingen forstærkes yderligere med to erfarne branchefolk, Christoffer Rimkjær (lak og slib) og Thomas Refsgaard (gulvbelægning).

Sortimentet vil fortsat bestå af Tip Tops lak og slibematerialer. Herudover tilføres alt til faget hørende indenfor gulvbelægning, således at Københavns Gulvcenter på rekordtid vil fremstå som en meget kompetent og komplet grossist indenfor gulv, lak og slibematerialer.

En stærk partner
Med ovennævnte tiltag kan Tip Top Slibematerialer koncentrere sin indsats omkring produktion og produktudvikling samt salg af lak og slibeprodukter i Jylland, på Fyn, Sverige, Norge, Holland og Tyskland, mens de på Sjælland har en stærk partner til at varetage salget af Tip Top Lak og slibeprodukter.

ØT Gruppen får opfyldt sin ambition om - for alvor - at tilføje forretningsområdet Gulv, Lak og Slib. Med Tip Top-samarbejdet får koncernen samtidig en stærk nærværende dansk producent og importør i ryggen.

-los


Læs mere om Gulve

1/11 2018
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning