left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Trægulve med inspiration fra alle verdens hjørner De lyse designs er især udvalgt, fordi de står godt til den nordiske indretningsstil.

Trægulve med inspiration fra alle verdens hjørner

Tarkett har tilføjet syv helt nye designs til den alsidige trægulvsserie, Shade. De nye designs inviterer naturen indenfor med inspiration fra verdens mange forskellige landskaber

Del artiklen på

De syv nye designs er hver især omhyggeligt udvalgt med udgangspunkt i naturens farver. Med både lyse sofistikerede farver og de mere mørke og hyggelige nuancer giver de nye designs utallige muligheder for at tilføre et personligt look og åbner op for nye indretningsmuligheder i hjemmet.

- Vi arbejder hele tiden på at udvide og opdatere vores trægulvskollektion, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af inspirerende designs. Med et bredt sortiment af kvalitetsgulve, som vi konstant udvikler på, vil der dermed altid være noget til enhver smag uanset, om man er til de helt lyse og stilrene gulve, eller til de mere mørke og varme gulve, fortæller marketing koordinater Pia Gregersen.

Artiklen fortsætter under billedet...
Oak Almond TreS hedder denne mørkere, varme nuance, som også er en af de syv nye designs i Shade-serien.

Afspejler forskellige farver og følelser
De nye designs i trægulvsserien er udviklet med et skarpt øje for at invitere naturen ind i hjemmet. Trægulvene har et naturligt udseende med farver, der skal give følelsen af at befinde sig i forskellige landskabstyper på tværs af flere af verdens hjørner.

- Vores designere har taget udgangspunkt i at skabe de nye trægulvsdesigns med inspiration fra jordens mange forskelligartede landskaber. De har derfor hver især deres særegne kendetegn og afspejler forskellige farver og følelser. Inspirationen til farverne er således fundet i alt fra den tropiske savanne til de kolde arktiske tundralandskaber, hvilket er endt ud i de syv nye designs, forklarer Pia Gregersen.

Som en del af de nye designs i Shade-serien har Tarketts designere valgt at lave nogle lyse designs, som afspejler den nordiske indretningsstil. Lyse trægulve har længe været populære i Norden, da de giver et bedre lysindfald og skaber rene linjer i hjemmet. Et lyst trægulv er ligeledes med til at forstørre et rum, og så harmoniserer det med mange af de skandinaviske designklassikere.

-los


Læs mere om Gulve

4/9 2018
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning