Aktuelle nyheder - Gulve

Udvider med gulvslibesystemer og kommer tættere på kunderneHTC Start & Grind er et af de gulvslibesystemer, som nu kan købes direkte hos Husqvarna Construction Products i Danmark.

Udvider med gulvslibesystemer og kommer tættere på kunderne

SPONSORERET INDHOLD: Fra og med 1. februar 2020 vil al salg af HTC maskiner, tilbehør og reservedele ske direkte ved Husqvarna Construction Products i Danmark

Del artiklen på

Husqvarna Construction Products opkøbte i 2017 HTC, der er leverandør af maskiner til slibning og polering af beton. Opkøbet har siden styrket Husqvarna Constructions udvikling indenfor behandling af betongulve. I denne forbindelse blev det besluttet, at HTC fortsat skulle forhandles under eget brand, også i Danmark.

Fra 1. februar 2020 kan Husqvarna Construction Products nu tilbyde hele HTC’s produktserie til de danske kunder.

- Salget af HTC i Husqvarna har hidtil gået fra Sverige gennem en dansk forhandler og ud til kunden. Med denne ændring kommer vi til at være meget tættere på vores kunder. Det er vores ønske, at vores kunder skal opleve, at vi i Husqvarna Construction har fuldt fokus på disse produkter og, at vi sammen med vores kunder kan udvikle markedet for slibning og polering af betongulve, fortæller Country Manager i Danmark, Anders Østergaard, om udviklingen

HTC tilbyder en række af kvalitetsmaskiner til slibning og polering af betongulve og også til håndtering af slibestøv. Fra den mindre betonsliber HTC 280 til lejlighedsvis slibning til den super-professionelle ’ride-on’ HTC 1500 ixT, har HTC en maskine til enhver slibeopgave. Ligeledes indenfor håndtering af slibestøv tilbyder HTC støvsugere, der passer til kundens behov.

Frem til d. 1. februar kan produkterne udelukkende købes ved Erenfred Pedersen A/S.


Læs mere om Gulve

22/1 2020
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister