Aktuelle nyheder - Gulve

Uniplan Danmark når rekordregnskab

Uniplan Danmark har firedoblet resultatet for 2017, og med en nået omsætning et år tidligere end forventet opjusterer virksomheden nu forventningerne til 2018

Del artiklen på

Med 10,2 mio. kr. efter skat firedoblede undergulvsfirmaet Uniplan Danmark resultatet i deres regnskab for 2017, og med en omsætning over 100 mio. kr. nåede virksomheden en vigtig milepæl et år tidligere end forventet. Derfor opjusterer Uniplan Danmarks nye CEO nu forventningerne til 2018.

- For et år siden havde vi en forventning om at nå en omsætning på 100 mio. kr. i vores tredje regnskabsår 2018. Men allerede få måneder senere havde vi nået den milepæl. Det er helt uhørt for en virksomhed, der kun er lidt over to år gammel med en vækst, som har været nærmest lodret, men det viser også, at vi har vundet et stærkt fodfæste i markedet for undergulve, siger Thomas Juul, der tiltrådte som ny CEO tidligere på året.

Forventer 150 mio. kr.
Resultatet for 2017 endte på 10,3 mio. kr. efter skat - ca. fire gange så stort som det foregående regnskab, hvilket bringer Uniplan Danmark op på en andenplads i gulvbranchen. Men allerede nu kan Thomas Juul se, at forventningerne til 2018 ser endnu bedre ud:

- Vores forventninger til 2018 er nu en omsætning på den gode side af 150 mio. kr. baseret på de kontrakter og rammeaftaler, der allerede er indgået. Og jeg har en klar forventning om, at resultatet vil følge med, siger direktøren.

Endnu mere profitabelt
Siden sidste sommer er medarbejderstaben gået fra 35 til godt 100, maskinparken er løbende blevet udvidet i takt med opgaverne, og i maj måned flyttede virksomheden for anden gang på et år til nye og større lokationer på Sjælland og i Jylland.

- Uniplan Danmark har nu en størrelse, som gør, at vi kan arbejde strukturelt og strategisk med en lang række ting, der skal sikre, at vi fortsat kan levere vækst på omsætningen og formå at gøre selskabet endnu mere profitabelt, mens vi fortsætter med at levere den kvalitet og de ydelser, som byggebranchen tydeligvis sætter stor pris på, siger Thomas Juul.

-kj

Læs mere om Gulve

26/6 2018