scroll
Styrker sin akustiske portefølje gennem internationalt partnerskab Topakustiks akustiske produkter er allerede at finde i Danmark. Her på Falkonergården Gymnasium på Frederiksberg.

Styrker sin akustiske portefølje gennem internationalt partnerskab

Lumiére Stretch Ceiling Denmark (LSCD) indgår et femårigt partnerskab med schweiziske Topakustik. LSCD skal stå for al salg af Topakustiks produkter i Danmark og Sverige og styrker dermed sin akustiske portefølje

- Vi mener, at der er en fantastisk synergi mellem Topakustiks produktkatalog og vores eget. Som mange nok ved, opkøbte vi i starten af 2021 en dansk panelvirksomhed. Det var en uheldig oplevelse, da vi efter købet opdagede, at virksomheden ikke sad inde med de aktiver, som vi ellers havde fået indtryk af. Det var et bump på vejen, men ikke desto mindre er det et bump, vi har overkommet, og vi er kun blevet bekræftet i, at vi ønsker et større og stærkere sortiment af akustikløsninger, således fortæller Stefan Jørgensen, der er medejer af LSCD. Han uddyber:

- Topakustik er verdensførende, når det kommer til akustiske træpaneler, da de kan garantere produkter, der er brandsikre, bæredygtige og naturligvis giver optimale akustiske betingelser for ethvert rum. Det var igennem vores møde med en dansk panelvirksomhed, at vi for alvor fik øjnene op for Topakustiks løsninger, og hvordan de kan bidrage positivt til vores eksisterende løsningskatalog.

Får ny profil til virksomheden
LSCD offentliggør ikke alene en ny produktportefølje, men også en helt ny medarbejder, der skal være firmaets ansigt udadtil, når det kommer til akustiske løsninger:

- Vi er også glade for at kunne offentliggøre, at Steen Mose Andersen kommer til at være vores ansigt udadtil i forhold til vores akustiske sortiment. Han har en solid erfaring fra blandt andet firmaer som Kvadrat og vil være essentiel for vores rådgivning og vejledning af kunderne. Steen er en skarp profil, som vi er glade for at få med på holdet, fortæller Stefan Jørgensen der kalder partnerskabet en god og ny begyndelse på virskomhedens nye rejse indenfor akustik.

- Vi har som mission at kunne tilbyde arkitekter og ingeniører de bedst tænkelige løsninger, der gør det muligt at opfylde alle kreative og visuelle visioner for et rum. Samtidig er det også vores pligt, at indeklimaet bliver helt i top, uanset om vi arbejder med lys, ventilation eller akustik. Vi har jo også den styrke, at vi ikke bare forhandler produkterne, men også har et team af dygtige folk, der står for montering og installation. Vi har derfor hele pakken og kan hjælpe vores kunder fra et projekts spæde fødsel til den endelige aflevering.

- Vi har alene det seneste år været med på nogle helt fantastiske projekter, hvor vores produkter har været med til at løfte arkitekternes visioner, og det agter vi at blive ved med. Men det kræver, at vi også bevæger os fremad og søger nye muligheder, og er der en ting, man kan være sikker på, så er det, at tingene ikke står stille her i LSCD, afslutter en stolt medejer.

-los


11/5 2021