LCA
LCA
scroll
Ny mand får ansvaret i Rockwool i NordenFrank Ove Larsen har været ansat i Rockwool i 25 år. 1. april sætter han sig i direktørstolen i Rockwool Nordics.

Ny mand får ansvaret i Rockwool i Norden

Den 1. april tiltræder Frank Ove Larsen som ny adm. direktør for Rockwool Nordics med ansvar for isolering-producentens aktiviteter og produktion i Danmark, Norge, Sverige og Finland

Frank Ove Larsen, 51 år, har været i koncernen i næsten 25 år, senest som adm. dir. for Rockwool Technical Insulation, hvor han de seneste 5 år har haft ansvaret for koncernens tekniske produkter til især marine- og proces-industrien. Før dette var han adm. direktør i Rockpanel, der producerer facade-løsninger.

I de 25 år i koncernen har han bl.a. arbejdet med forretningsudvikling, logistik, produktion samt været udstationeret i Holland i en årrække, hvor han var international forretnings-direktør for Rockfon, der producerer akustiklofter. Før sin Rockwool-karriere, var han ansat i Mærsk Drilling.

- Rockwool er i Norden i en positiv udvikling, hvor der er en stigende efterspørgsel på vores energieffektive og bæredygtige stenuldsløsninger. Frank har det globale udsyn, stort markedskendskab, en passion for at bidrage på energi- og klimaområdet og stærke rødder i Norden, der gør ham til den helt rette til rollen som nordisk ansvarlig, hvor kunder og marked går forrest i den grønne omstilling, siger Henrik Frank Nielsen, senior vice president for Rockwool Nordøsteuropa og Rusland.

Som en del af sin nye rolle træder Frank Ove Larsen også ind i interesseorganisationen Synergis bestyrelse.

Frank Ove Larsen overtager rollen efter canadieren Rory Moss, der skal være adm. direktør for Rockwool i Nordamerika.

-los


7/2 2020