Aktuelle nyheder - Isolering

Rådgiv dine kunder: Husejer og de kolde vintermåneder

Rådgiv dine kunder: Husejer og de kolde vintermåneder

ANNONCE: Nu hvor vinteren er lige rundt om hjørnet, er det en god idé at tjekke, om huset er klar til de kolde måneder

Del artiklen på

Der er nogle ting, man selv kan gøre for at undersøge, om varmeregningen vil blive unødvendigt høj. Spørg dine kunder om følgende:

Er dine vægge isoleret ordentligt?

Hvis dit hus ikke er ordentligt isoleret, er det hverken sundt at bo i eller særligt økonomisk for din varmeregning. Hent eventuelt hjælp hos en professionel i isolering, for at finde ud af, om dine vægge er ordentligt isoleret, og for at få et tilbud på ny isolering. I omegnen af Frederiksund, Gentofte, Glostrup, Greve, Hillerød, Holbæk, København, Nordsjælland og Roskilde finder du en specialist i isolering, som ikke laver andet end det, og derfor kan levere den bedst mulige service.

Fyrer du for gråspurvene?

En af de værste syndere for varmeregningen er utætte vinduer, døre og lister. Heldigvis kan du let selv tjekke, om det trækker ind, for eksempel ved at holde en hånd eller et stykke papir hen til vinduet. Bliver din hånd kold, eller blæser papiret let, kommer der træk ind, og du bør få det fikset inden vinteren for alvor sætter ind.

Varmer radiatoren tilstrækkeligt?

Hvis du ikke synes, at din radiator afgiver tilstrækkelig varme, selvom du skruer op for den, er der typisk tre ting, der kan være galt – pakdåsen kan være for gammel, ventilnålen kan sidde fast eller der kan være for meget luft i radiatoren. Alle tre dele er noget, du let selv kan fikse, for eksempel ved at udskifte pakdåsen, trykke gentagne gange på ventilnålen, indtil den bliver løsnet eller luk luft ud af udluftningsventilen, indtil der kommer vand ud.

Læs mere om Isolering

26/10 2018
IsoleringByggerådgivningBygnings- og teknisk isoleringDampspærreFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTermograferingTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Stabil Total Isolering

  Stabil Total Isolering

  Alt i isolering
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Calsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • DAFA

  DAFA

  DAFA tætner, dæmper og beskytter