Aktuelle nyheder - Isolering

Tekniske lommebøger er blevet digitalePå Rockinfo er de tre lommebøger lige ved hånden med altid opdaterede informationer og konstruktioner. Det er heldigvis stadig muligt at lave æselører (bogmærker) i den digitale udgave.

Tekniske lommebøger er blevet digitale

Rockwools tre lommebøger ’Den lille lune’, ’Den lille flade’ og ’Den lille tekniske’ er nu samlet på en ny digital platform

Del artiklen på

Den første fysiske Rockwool lommebog ’Den lille lune’ blev lanceret i 1973. Siden er ’Den lille flade’ og ’Den lille tekniske’ kommet til, og håndbøgerne har fungeret som en betroet rådgiver for koncernens kunder.

Nu er de tre lommebøger blevet digitaliseret og kan findes samlet på Rockwools nye digital platform Rockinfo.

Både ’Den lille lune’ og ’Den lille flade’ er lavet en-til-en, det vil sige at den er bygget op fuldstændig som den fysiske udgave. Er du derfor vant til at arbejde med disse lommebøger, så burde det ikke være noget problem, at finde rundt i den digitale løsning. Hop nemt og enkelt rundt i de forskellige afsnit, og find det du søger endnu hurtigere.

For fagfolk inden for HVAC er ’Den lille tekniske’ blevet noget mere brugervenlig. Den digitale løsning er delt ind i færre overordnede afsnit, men opdelt i flere sektioner. På den måde kan man nemt, hurtigt og med få klik finde frem til præcis det, man søger.

Digitaliseringen af lommebøgerne er bare begyndelsen, oplyser Rockwool. Med Rockinfo er der nemlig mulighed for løbende at udbygge den digitale platform, og kombinere lommebøgerne med relevante arbejdsvejledninger, videoer, BIM-objekter og meget mere.

Find de digitaliserede lommebøger her

-los


Læs mere om Isolering

26/11 2019
IsoleringByggerådgivningBygnings- og teknisk isoleringDampspærreFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTermograferingTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Calsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen
 • Stabil Total Isolering

  Stabil Total Isolering

  Alt i isolering
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • DAFA

  DAFA

  DAFA tætner, dæmper og beskytter
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om bæredygtighed i byggebranchen. Efterår/vinter