Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

9 brønde i verden du måske ikke kender til?

9 brønde i verden du måske ikke kender til?

Se 9 forskellige typer brønd, hvor nogle decideret er lavet med simpel håndkraft, mens andre skulle dannes ved hjælp af maskiner. Enkelte har naturen endda selv sørget for

Del artiklen på

Igennem menneskets historie har jagten på drikkevand været sat ind - Brønde har dermed været en vigtig kilde og innovation for at kunne få rent drikkevand, og samtidig at kunne lagre det til brug i dagligdagen. Det har dannet spektakulære arkitektoniske former, og som den dag i dag stadig står. Man har derfor mulighed for at snuse rundt og blive klogere og samtidig betaget af historien, og opsætningen af disse brønde.

Brøndene byder på masser af historie og ligger for det meste omkring et område fra en anden tid. Den arkitektoniske facade er enormt fascinerende ift. den kultur og tid de er blevet bygget i.

En matematisk præcision som har været afgørende for at brøndene stadig står der den dag i dag også. Især de 'menneskeskabte' brønde, som har været livsvigtige for civilisationen på daværende tidspunkt for at kunne leve.

Se mere her

Læs mere om Kloak & afvanding

23/11 2018
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.