Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Kloakfirma køber Bøgballe TV-inspektionTil venstre salgsdirektør hos FKSSlamson Henrik Tesgaard og til højre Søren Arenkild fra BøgballeTV-inspektion.

Kloakfirma køber Bøgballe TV-inspektion

FKSSlamson A/S med hovedsæde i Odense, køber nu Bøgballe-TV-inspektion i Hedensted. Købet sker som led i en klar plan om at styrke markedspositionen i det øst- og midtjyske

Del artiklen på

Bøgballe TV-inspektion, der har specialiseret sig i TV-inspektion af kloakker, bliver i fremtiden en del af kloakservicevirksomheden FKSSlamson. Bøgballe TV-inspektion får derved tilført en række flere og nye kompetencer.

- Vi køber os ind i en mindre virksomhed, men med et stærkt værdisæt, hvor der aldrig nogensinde bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det er helt afgørende parametre i et marked med stor konkurrence. Med sammenlægningen får vi et stærkt fundament i det øst- og midtjyske marked, forklarer Michael Nielsen, adm. direktør hos FKSSlamson.

Byde ind på flere og større opgaver
Bøgballe TV-inspektion holder til i Hedensted og blev etableret i 1986. Bøgballe-TV udfører TV-inspektion for en række kommunale forsyningsselskaber, entreprenører samt private husejere. Ejer Søren Arenkild og de tre medarbejdere fortsætter deres nuværende virke i det nye set-up og på samme adresse.

- Vi har altid haft travlt i firmaet og gennem de senere år har vi været nødaget til at sige nej til en række opgaver, fordi det ikke har været muligt at hente kvalificerede TV-operatører. Kvaliteten og ordentlighed har første prioritet her i firmaet, og det samme gælder for FKSSlamson. Bl.a. derfor passer vi godt sammen, siger Søren Arenkild.

Bøgballe TV-inspektion er et højt specialiseret firma, der beskæftiger professionelle TV-operatører og udfører TV-inspektion efter de højeste standarder i Danmark. Bøgballe TV-inspektion er lige som FKSSlamson medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning(DTVK), der er Danmark eneste godkendte kontrolordning og som giver adgang til at udføre TV-inspektion for bl.a. forsyningsselskaberne.

Tiltrække medarbejdere og generere vækst
FKSSlamson beskæftiger med købet af Bøgballe TV-inspektion flere end 160 medarbejdere fordelt over hele landet. FKSSlamson udfører en lang række services inden for kloakområdet, herunder bl.a. TV-inspektion, spuling, tømningsordninger mm. FKSSlamson har driftsafdelinger over hele landet.

- Nu får Bøgballe TV-inspektion den store fordel, at de både kan agere som en lille lokal enhed her fra Hedensted eller operere som en stor enhed, hvor de trækker på yderligere kompetencer fra hovedkontoret i Odense eller de andre afdelinger – og derved servicere flere og større kunder. Det er nu også muligt at byde ind på rammeaftaler hos forsyningsselskaberne, forklarer Michael Nielsen.

Fusionen mellem Bøgballe TV-inspektion og FKSSlamson forventes at være fuld gennemført den 2. januar 2019.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

13/12 2018
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.