Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Kloakfirma vil være landsdækkendeHenrik Thygesen (TV) fra Henriks Kloakservice og Michael Nielsen fra FKSSlamson

Kloakfirma vil være landsdækkende

FKSSlamson A/S med hovedsæde i Odense, køber nu Henriks Kloak Service ApS i Esbjerg. Købet er et led i en strategi om at blive landsdækkende. Med købet er virksomheden nu repræsenteret i de fem største byer i Danmark

Del artiklen på

Henriks Kloak Service (HKS), der ligger placeret i Gredstedbro ved Esbjerg og som udfører kloakopgaver og TV-inspektion for bl.a. en række kommuner og forsyningsselskaber i et stort geografisk område ved vestkysten, bliver nu en del af en af Danmarks store kloak virksomheder, FKSSlamsom.

- Vi køber os ind i en veldrevet virksomhed med en stærk kultur og et værdisæt, der bl.a. består af loyale og veluddannede medarbejdere. Det er en virksomhed, der passer rigtig godt til en moderne kloak virksomhed som FKSSlamson. Det er lige præcis nogle af de parametre, der gør, at vi i dag har succes i et marked med stor konkurrence, forklarer Michael Nielsen, adm. direktør hos FKSSlamson.

Medarbejdere og ledelse fortsætter
HKS holder til i Gredstedbro i Esbjerg Kommune og beskæftiger i alt 7 medarbejdere. De to ejere Henrik Thygesen og Michael Christensen fortsætter i virksomheden efter fusionen med Michael Christensen som leder af afdelingen i Gredstedbro.

- For os er salget af HKS en oplagt mulighed for at blive en del af et større og mere moderne setup. Det betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder langt flere ydelser og byde ind på større opgaver, bl.a. inden for industrianlæg, tørsuger og renovering af kloakledninger, siger Michael Christensen.

Hul i landkortet ved Esbjerg
FKSSlamson beskæftiger med købet af HKS flere end 160 medarbejdere fordelt over hele landet. FKSSlamson udfører en lang række services inden for kloakområdet, herunder bl.a. TV-inspektion, spuling, tømningsordninger mm.

Virksomheden har gennem de senere år oplevet betydelig vækst og med købet af HKS er FKSSlamson nu repræsenteret i de fem største byer i Danmark.

- Købet af HKS er ikke et led i en opkøbsstrategi, men snarere et udtryk for to virksomheder, der passer perfekt sammen. Samtidig var der et hul på vores landkort ved Esbjerg. Med nye kompetencer og flere muskler til HKS, ser vi derfor rigtig gode muligheder for vækst på vestkysten de kommende år, forklarer Michael Nielsen.

Fusionen mellem Henriks Kloak Service og FKSSlamson forventes at være fuld gennemført den 1. juni 2018.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

30/4 2018
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerByggerådgivningDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.